zaterdag 30 september 2023
33.9 C
Paramaribo
18.7 C
Amsterdam
5
(1)

Man schiet vriend dood en pleegt daarna zelfmoord

lees ook ...

Auto voor schoonmaak gestolen: jeugdige verdachte gearrestee...

Na een melding van autodiefstal aan de Krapestraat, werden de wetsdienaren van het politiebureau opgeroepen door het Command Center voor onderzoek. Ter plaatse troffen zij een man aan die verklaarde e...

Op de Vredeslustweg heeft een vriendschappelijke ontmoeting tussen twee mannen een gruwelijk einde gekend. In een tragisch voorval heeft de 55-jarige R.S. zijn goede vriend B.K. (54), maandag, neergeschoten met een jachtgeweer, om vervolgens de hand aan zichzelf te slaan. Het schietincident werd gemeld bij de politie van bureau de Nieuwe Grond, die ter plaatse ging voor onderzoek naar de verschrikkelijke afloop.

Bij aankomst troffen de wetshandhavers de levenloze lichamen aan van de twee vrienden. Een arts heeft officieel de dood van B.K. en R.S. bevestigd. Uit het voorlopige onderzoek is gebleken dat de twee mannen nauwe vrienden waren en elkaar dagelijks ontmoetten. Op die fatale dag belde R.S. zijn vriend B.K. om hem te helpen bij het afronden van een gezamenlijk project.

Op een onbewaakt moment moet R.S. naar binnen zijn gegaan en een jachtgeweer hebben gegrepen, waarmee hij zijn vriend B.K. neerschoot. Het slachtoffer werd dodelijk geraakt in zijn hoofd. Vervolgens keerde R.S. terug naar zijn woning en pleegde zelfmoord. Het motief achter deze daad blijft vooralsnog onduidelijk. Het verdere onderzoek naar deze zaak is overgedragen aan de afdeling Kapitale Delicten.

Na overleg met het Openbaar Ministerie zijn beide levenloze lichamen door de politie in beslag genomen voor obductie. Het jachtgeweer is eveneens in beslag genomen voor verder onderzoek.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

3 REACTIES

3 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeMan schiet vriend dood en pleegt daarna zelfmoord