vrijdag 9 december 2022
25 C
Paramaribo
-0.7 C
Amsterdam
0
(0)

Man raakt tanden kwijt na woordenwisseling gevechtssporter

lees ook ...

Lijk 66-jarige man geïdentificeerd

Het ontzielde lichaam van de 66-jarige man dat zaterdag in verre staat van ontbinding werd aangetroffen is van Moenoe Moebarak. Dit lijk werd ontdekt in zijn woning aan de Steenbokstraat.  De polit...

Een 26-jarige man is zodanig mishandeld door een gevechtssporter, dat hij enkele tanden is kwijtgeraakt. De politie van het bureau Latour heeft op 1 mei de 36-jarige Marino D. voor zware mishandeling opgespoord en aangehouden op zijn woonadres.

Marino vond dat het slachtoffer, een 26-jarige man, zonder toestemming op zijn woonerf was gegaan. Marino is van mening dat de man in de buurt bekend staat als een crimineel. Op 25 april kwam Donovan de man in de Hariweg tegen. Op dat moment was het latere slachtoffer bezig gras te maaien met een “brushcutter”.

Marino gaf het slachtoffer te kennen dat hij niet meer op zijn erf mocht gaan. Het slachtoffer ontkende hetgeen Marino beweerde en er stond een woordenwisseling tussen die twee. De woordenwisseling liep uit op een handgemeen met als resultaat dat Marino het slachtoffer zwaar mishandelde.

Hij is na overleg met het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld door de politie.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeMan raakt tanden kwijt na woordenwisseling gevechtssporter