maandag 28 november 2022
24.4 C
Paramaribo
7.1 C
Amsterdam
0
(0)

Man opgesloten voor bedreiging en brandstichting

lees ook ...

57-jarige voetganger dodelijk aangereden

De 57-jarige voetganger Frans van Dragt is maandag dodelijk aangereden door een personenauto aan de Mirdanweg ter hoogte van pand no.13. Na een melding van een aanrijding met dodelijke afloop deden me...

De verdachte F. F is door de politie van het bureau Santodorp  op 2 november aangehouden. Hij heeft zich bij de politie aangemeld. Op 29 oktober deed zijn vrouw in de vroege ochtend aangifte tegen de man op het politiebureau. Volgens haar kreeg zij ruzie met haar partner F.F., waarbij hij haar met de dood heeft bedreigd en ook uitlatingen heeft gedaan de woning in brand te zullen steken.

Tijdens de ruzie kwam de dochter van de aangeefster ertussen en om haar moeder met rust te laten, sloeg het kind de man met een pot. De wetsdienaren deden na de aangifte het adres aan, maar de verdachte F.F. werd niet aangetroffen.

De politie kreeg na een uur de melding van een woningbrand op een adres te Sunny Point. Bij aankomst op de locatie, bleek het te gaan om het huis van de aangeefster IJ. De verdachte F.F. werd opgespoord maar niet aangetroffen. Hij meldde zich op 2 november aan bij de politie en werd direct in de boeien geslagen.

Na afstemming met het Openbaar Ministerie is hij door de politie in verzekering gesteld.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeMan opgesloten voor bedreiging en brandstichting