zaterdag 16 januari 2021
25 C
Paramaribo
1.9 C
Amsterdam
5
(1)

Man opgepakt in zaak vermissing 22-jarige studente uit Suriname

lees ook ...

Grote partij sigaretten in beslag genomen

Er is door medewerkers van de Economische Controledienst (ECD) en politieagenten een grote partij sigaretten in beslag genomen. Dit is vrijdag gebeurd te Meerzorg in district Commewijne. Het ging om r...

Een man uit Rijswijk is opgepakt in de zaak rond de vermissing van de 22-jarige Sumanta Bansi. Bansi verdween tweeënhalf jaar in Nederland. De man uit Rijswijk is opgepakt door de politie en zit vooralsnog vast.

Volgens het onderzoek was Sumanta sinds 2016 vanuit Suriname naar Nederland vertrokken om te gaan studeren. Ze studeerde Biomedische wetenschappen aan de Universiteit van Amsterdam. Zij liep stage in Den Haag en verbleef bij een gastgezin in Hoorn.

Op het moment van de verdwijning was Bansi in de verwachting. Sinds februari 2018 heeft niemand meer iets van haar vernomen. Ondanks alle zoekacties is haar lichaam vooralsnog niet gevonden. De politie stelt vast dat Bansi hoogstwaarschijnlijk het slachtoffer is geworden van misdrijf. De rol van de verdachte die op dit moment is opgepakt, zal door de recherche worden onderzocht.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- advertentie --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

-- advertentie --

meer Crime

Grote partij sigaretten in beslag genomen

Er is door medewerkers va...

meer Crime nieuws »

meest gelezen

Nepbonuman wilde zelfmoord plegen

48 lockdownovertreders opgepakt

Drie verkeersdoden op kerstnacht

Nepagenten achtervolgd en aangehouden

Lijk in vat geïdentificeerd

Home Crime Man opgepakt in zaak vermissing 22-jarige studente uit Suriname