zondag 28 november 2021
32 C
Paramaribo
2.9 C
Amsterdam
5
(1)

Man opgepakt in zaak vermissing 22-jarige studente uit Suriname

lees ook ...

Jonge Nederlandse vrouw met drugs aangehouden in Suriname

Afgelopen woensdag is een 23-jarige Nederlandse vrouw met meer dan 3 kilo cocaïne aangehouden op de Johan Adolf Pengel Luchthaven in Suriname. Tijdens de controle is zij ontmaskerd. De vrouw zegt n...

Een man uit Rijswijk is opgepakt in de zaak rond de vermissing van de 22-jarige Sumanta Bansi. Bansi verdween tweeënhalf jaar in Nederland. De man uit Rijswijk is opgepakt door de politie en zit vooralsnog vast.

Volgens het onderzoek was Sumanta sinds 2016 vanuit Suriname naar Nederland vertrokken om te gaan studeren. Ze studeerde Biomedische wetenschappen aan de Universiteit van Amsterdam. Zij liep stage in Den Haag en verbleef bij een gastgezin in Hoorn.

Op het moment van de verdwijning was Bansi in de verwachting. Sinds februari 2018 heeft niemand meer iets van haar vernomen. Ondanks alle zoekacties is haar lichaam vooralsnog niet gevonden. De politie stelt vast dat Bansi hoogstwaarschijnlijk het slachtoffer is geworden van misdrijf. De rol van de verdachte die op dit moment is opgepakt, zal door de recherche worden onderzocht.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeMan opgepakt in zaak vermissing 22-jarige studente uit Suriname