donderdag 21 september 2023
27.2 C
Paramaribo
17.4 C
Amsterdam
0
(0)

Man ontvoert 19 jarige ‘vriendin’ en verkracht haar

lees ook ...

Moeder en dochter gearresteerd na drugsvangst in Paramaribo

Op woensdag 13 september 2023 zijn de 30-jarige verdachte M.K. en de 58-jarige M.S., moeder en dochter, aangehouden door leden van de Narcoticabrigade en Arrestatie Team (AT) na een woninginval aan de...

De 30 jarige verdachte B.F. heeft in de maand juli 2023 het slachtoffer A.A. (19) ontvoerd en verkracht. Uit het onderzoek van de politie van het bureau Santodorp kwam naar voren dat het tweetal enige tijd geleden elkaar heeft ontmoet, waarbij zij elkaars mobiele nummers uitwisselden.

Een week na de ontmoeting heeft de verdachte de jonge dame tot twee keren toe uitgenodigd naar een pension alwaar A.A. weigerde sex met hem te hebben. Bij de tweede ontmoeting werd B.F. boos en bracht de jonge dame klappen toe op haar lichaam. Hij liet haar instappen in zijn auto om haar vervolgens thuis af te zetten, maar reed in plaats daarvan met een hoge snelheid richting Paranam. Al rijdend gilde het slachtoffer om hulp om zo de aandacht van derden te trekken.

Bij het zien van een groep manspersonen nabij een kruising sprong de jonge dame uit het voertuig, waarbij zij zwaargewond raakte en het bewustzijn verloor. Toen A.A. weer bijkwam, merkte zij op dat zij zich alleen met de verdachte in een donker en onbekend stuk bebost terrein bevond. Zij klaagde van pijnen en was door de val op het wegdek zwak geworden. B.F. tilde haar op en plaatste haar liggend op de achter zitting van de auto en heeft haar vervolgens verkracht.

Na zijn daad zette de verdachte haar ergens op een hoek in haar woonomgeving af, waarna hij wegreed. Bij aankomst thuis vertelde zij haar moeder direct wat haar was overkomen, waarna de moeder de politie inschakelde.

De verdachte B.F. die een volmondige bekentenis heeft afgelegd, is na afstemming met het Openbaar Ministerie door de politie in verzekering gesteld.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeMan ontvoert 19 jarige 'vriendin' en verkracht haar