donderdag 30 mei 2024
31 C
Paramaribo
15.9 C
Amsterdam
0
(0)

Man vermoedelijk om stelen kaas vermoord

lees ook ...

Zeven aanhoudingen in moordzaak Tweekinderenweg

Na verkregen en uitgewerkte informatie hebben medewerkers van de afdeling Kapitale Delicten (KD) en het Regio Bijstandsteam Midden (RBTM) de twee voortvluchtige verdachten J.B. en A.D. gearresteerd bi...

Een man is levenloos langs de weg naar Maretraite aangetroffen. De politie van Geyersvlijt ontving vrijdag rond 00.50 uur de melding dat er een lijk langs de weg was. Toen de wetsdienaren op locatie arriveerden troffen zij het lijk aan met verwondingen aan de armen en het hoofd. Ook is er tie-wrap in de directe omgeving aangetroffen.

De zaak is overgenomen door Kapitale Delicten. Het onderzoek van de rechercheurs leverde een anonieme getuige op die bruikbare informatie doorgaf. Uit het voorlopige onderzoek is komen vast te staan dat het latere slachtoffer in een supermarkt op de grond lag middels plakband en tie-wrap werd vastgebonden door een man. Verder dat hij daarna door een Chinese man werd geslagen en weggesleept.

De Chinese man meldde zich aan op de afdeling Kapitale Delicten na te zijn ontboden. Hij verklaart dat het slachtoffer kaas bij hem heeft gestolen en dat hij hem heeft vastgepakt en buiten de supermarket heeft gezet.

Hij ontkent de man te hebben vermoord of iets af te weten van de dood van hem. Het slachtoffer is een man van creoolse komaf, van wie de personalia nog niet zijn achterhaald.

Hangende het onderzoek is de Chinese man aangehouden en na afstemming met het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeMan vermoedelijk om stelen kaas vermoord