woensdag 29 november 2023
25.5 C
Paramaribo
3.6 C
Amsterdam
0
(0)

Man mishandelt vrouw en zoon om zoekgeraakte mobiele telefoon

lees ook ...

Eigenaar doet aangifte van koeiendiefstal: vermoeden van sla...

Op maandag 27 november 2023 heeft de eigenaar van een koe aangifte gedaan van diefstal op het politiebureau Corantijn. De eigenaar, bekend als K.K., meldde dat zijn grijs gevachte koe ongeveer een wee...

Winston B. is voor zware mishandeling van zijn 27-jarige vrouw en een zoon door de politie van het bureau Lelydorp op zijn woonadres opgespoord en aangehouden. De aangifte werd door de vrouw waar hij vijf jaar mee op het adres samenwoont gedaan op 14 oktober.

Volgens de aangeefster heeft de mishandeling in de vooravond van 13 oktober plaatsgevonden. De man heeft twee zonen, van wie de 12-jarige Roweno bij hem inwoont en de 20-jarige zoon Royston bij een tante verblijft.

Voor de mishandeling zaten zowel de man, de vrouw en de twee zonen in de woonkamer. Op een bepaald moment vroeg Winston aan zijn vrouw en Royston, waar zijn mobiele telefoon was, aangezien hij het op een tafel in de slaapkamer had geplaatst, maar die nergens kon vinden. De man werd boos en beschuldigde zijn vrouw en zoon van diefstal.

In opdracht van de vader moest de 12-jarige zoon een scherp voorwerp en een werktuig voor hem halen, waarmee Winston ertoe overging tot het mishandelen van Royston en de vrouw. De zoon liep een verwonding op aan zijn hoofd en de vrouw een kapverwonding aan haar arm. Verder hadden beide slachtoffers bloeduitstortingen over hun gehele lichaam en moesten medisch worden behandeld.

Bij de opsporing van de verdachte, hield Royston uit vrees de politie voor dat zijn vader niet thuis was. Naderhand werd de verdachte die zich schuilhield in de vliering van de boven verdieping door de politie aangehouden.

Hij werd ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau en na afstemming met het Openbaar Ministerie is Winston in verzekering gesteld.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeMan mishandelt vrouw en zoon om zoekgeraakte mobiele telefoon