vrijdag 29 september 2023
27.1 C
Paramaribo
18.4 C
Amsterdam
0
(0)

Man mishandelt vrouw en broer om bezoek buitenvrouw

lees ook ...

21-jarige steekt andere man in de hals

De 21-jarige S.M. werd in de avond van zaterdag 23 september 2023 door omstanders staande gehouden, nadat hij aan de Radhaweg in het ressort Livorno een manspersoon met een scherp voorwerp een steekve...

Op woensdag 7 juni 2023 hebben R.F. (34) en R.F., de jongere broer van R.F., aangifte gedaan tegen U.F. (39) bij het politiestation Santodorp. U.F. werd door de politie van dat station in de tweede week van juni 2023 aangehouden wegens mishandeling. Volgens de verklaringen van de aangevers aan de politie ontstond er een woordenwisseling tussen R.F. en haar echtgenoot U.F. vanwege het bezoek van een andere vrouw, wat uitmondde in een fysiek gevecht.

Tijdens dit gevecht heeft U.F. zijn hoogzwangere vrouw geslagen. R.F., zijn jongere broer, kwam tussenbeide om erger te voorkomen, maar kreeg ook een klap in zijn gezicht te verduren.

Na een zoektocht op zijn woonadres werd de verdachte U.F. door de politie gevonden en gearresteerd. Hij heeft bekend dat hij de strafbare daad heeft gepleegd. Na overleg met het Openbaar Ministerie is besloten dat de verdachte in hechtenis wordt genomen door de politie.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeMan mishandelt vrouw en broer om bezoek buitenvrouw