dinsdag 7 februari 2023
25.2 C
Paramaribo
3.1 C
Amsterdam
0
(0)

Man mishandeld met manja tak

lees ook ...

Zeventienjarigen aangehouden voor reeks berovingen

De Recherche van Regio Paramaribo heeft in samenwerking met leden van het Regio Bijstandsteam Paramaribo (RBTP) de twee 17-jarige jeugdige verdachten J.L. en S.Y. aangehouden, voor een aantal beroving...

De 52-jarige Radjender B. is door de politie van het bureau Uitvlugt aangehouden voor mishandeling van de 37-jarige Amiet R. met een manja tak. Het slachtoffer liep een barst verwonding op aan zijn voorhoofd en kreeg vier hechtingen.

Onderzoek wees uit dat Radjender en Amiet eerder een heftige woordenwisseling kregen voor een winkel. Op een gegeven moment schold de verdachte het slachtoffer uit. Dit viel niet in goede aarde bij Amiet, waarna hij zich begaf naar de woning van de verdachte om rekenschap te vragen.

Daarbij ontstond er wederom ruzie en Radjender ging Amiet met een manja tak die hij vanuit een boom had gekapt te lijf. Na de daad gooide de verdachte de tak op een hoop vuur. Bij het horen dat het slachtoffer naar het politiebureau ging voor het doen van aangifte, besloot Radjender zich aan te melden bij de politie.

De verdachte is na afstemming met het Openbaar Ministerie ter zake zware mishandeling in verzekering gesteld.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeMan mishandeld met manja tak