donderdag 25 april 2024
25 C
Paramaribo
3.7 C
Amsterdam
0
(0)

Man mishandelt en misbruikt ex, sexueel

lees ook ...

Schoten gelost bij gewapende overval in district Wanica

In de vroege ochtenduren van zondag, rond 02.30 uur, vond een gewapende overval plaats aan de Anand Nagarweg in het district Wanica. De daders braken een raam open om toegang te krijgen tot de woning....

De 33- jarige verdachte O.A. werd op woensdag 12 oktober door de politie van New Mount ter zake mishandeling, bedreiging en verkrachting opgespoord en aangehouden. Deze verdachte deed op donderdag 28 september de woning van zijn 39-jarige ex-vriendin S.P. aan en bedreigde daarbij haar woning in brand te zullen steken als zij de deur niet voor hem opendeed.

Uit vrees dat hij zijn woorden in daden zou omzetten, maakte de dochter van S.P. de deur open, waardoor de man de woning binnenging en de vrouw met een geëmailleerde lepel mishandelde. Hierna heeft O.A. zijn ex-vriendin seksueel misbruikt. Het slachtoffer heeft van de mishandeling blauwe plekken op haar lichaam overgehouden.

O.A. ging over tot zijn daad, aangezien hij het niet kon verwerken dat de vrouw al geruime tijd de liefdesrelatie met hem heeft beëindigd. De man mishandelde S.P. op zondag 02 oktober wederom. Zij werd daarbij met een houten plank bewerkt en heeft een fractuur opgelopen. Voor medische behandeling is zij doorverwezen naar de Orthopeed. De voorwerpen waarmee het slachtoffer is mishandeld zijn door de politie in beslag genomen.

Het slachtoffer deed op 02 oktober aangifte tegen de verdachte op de afdeling Huiselijk Geweld die ondergebracht is op het politiebureau Flora. De verdachte O.A. die werkzaam is bij New Mount, werd met medewerking van de politie aldaar voorde gepleegde strafbare feiten opgespoord en aangehouden.

Na overleg met het Openbaar Ministerie is de verdachte O.A. in verzekering gesteld.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeMan mishandelt en misbruikt ex, sexueel