zondag 4 december 2022
23.8 C
Paramaribo
0.6 C
Amsterdam
0
(0)

Man met verdovende middelen aangehouden

lees ook ...

Lijk man verre staat van ontbinding aangetroffen

Aan de Steenbokstraat is er zaterdag een lijk in een loods aangetroffen. Het gaat om een lijk van een man, dat in verre staat van ontbinding was. Vermoedt wordt dat de man is vermoord. Er zijn in d...

De operatie Zero Tolerance heeft op maandag 31 oktober in de verschillende ressorten binnen Regio Midden gesurveilleerd. Daarbij werd er aan de Indira Gandhiweg ter hoogte van Lelydorp een roadblock gehouden, waarbij er 68 voertuigen zijn gecontroleerd.

Op de openbare parkeerplaats van Lelydorp is de verdachte Quincy M. aangehouden voor overtreding van de wet verdovende middelen. Hij had ongeveer 74 gram marihuana, 57 gram hasj, 3 gram sukru, een tas met drie digitale fijn wegers, een geldbedrag in SRD en Euro’s en verpakkingsmatriaal in zijn bezit. Ook werden nog op hem aangetroffen twee scherpe voorwerpen, een kentekenplaat van een ander voertuig, een horloge en een mobiele telefoon.

Hangende het onderzoek is de drugs en alle aangetroffen goederen in beslag genomen alsmede het voertuig waarmee de verdachte zich verplaatste. Quincy is voorgeleid en na afstemming met het Openbaar Ministerie door de politie in verzekering gesteld.

Deze acties vloeienvoort uit het Zero Tolerance Veiligheidsbeleid, welke onlangs door het Korps Politie Suriname is afgekondigd

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeMan met verdovende middelen aangehouden