woensdag 29 november 2023
26.6 C
Paramaribo
3.3 C
Amsterdam
0
(0)

Man met verdovende middelen aangehouden

lees ook ...

Eigenaar doet aangifte van koeiendiefstal: vermoeden van sla...

Op maandag 27 november 2023 heeft de eigenaar van een koe aangifte gedaan van diefstal op het politiebureau Corantijn. De eigenaar, bekend als K.K., meldde dat zijn grijs gevachte koe ongeveer een wee...

De operatie Zero Tolerance heeft op maandag 31 oktober in de verschillende ressorten binnen Regio Midden gesurveilleerd. Daarbij werd er aan de Indira Gandhiweg ter hoogte van Lelydorp een roadblock gehouden, waarbij er 68 voertuigen zijn gecontroleerd.

Op de openbare parkeerplaats van Lelydorp is de verdachte Quincy M. aangehouden voor overtreding van de wet verdovende middelen. Hij had ongeveer 74 gram marihuana, 57 gram hasj, 3 gram sukru, een tas met drie digitale fijn wegers, een geldbedrag in SRD en Euro’s en verpakkingsmatriaal in zijn bezit. Ook werden nog op hem aangetroffen twee scherpe voorwerpen, een kentekenplaat van een ander voertuig, een horloge en een mobiele telefoon.

Hangende het onderzoek is de drugs en alle aangetroffen goederen in beslag genomen alsmede het voertuig waarmee de verdachte zich verplaatste. Quincy is voorgeleid en na afstemming met het Openbaar Ministerie door de politie in verzekering gesteld.

Deze acties vloeienvoort uit het Zero Tolerance Veiligheidsbeleid, welke onlangs door het Korps Politie Suriname is afgekondigd

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeMan met verdovende middelen aangehouden