dinsdag 6 december 2022
26.1 C
Paramaribo
5.1 C
Amsterdam
0
(0)

Man levend verbrand in container

lees ook ...

Lijk man verre staat van ontbinding aangetroffen

Aan de Steenbokstraat is er zaterdag een lijk in een loods aangetroffen. Het gaat om een lijk van een man, dat in verre staat van ontbinding was. Vermoedt wordt dat de man is vermoord. Er zijn in d...

De 54-jarige Oemakant is overleden, omdat de container waarin hij zich schuilhield in brand is gestoken. Zijn verkoold lijk is in beslag genomen door de politie. De 41-jarige F.S is door de wetsdienaren in verzekering gesteld op verdenking van brandstichting en zware mishandeling. Hij voorval heeft zich op 26 december voorgedaan in het Casiporagebied.

Op 26 december werd het Command Center ingeschakeld door een zoon van Oemakant, die was gebeld door zijn vader.

De vader had zijn zoon verteld, dat hij door F.S was gekapt en zichzelf had opgesloten in zijn wooncontainer, en dat hij de ingang van binnenuit had gebarricadeerd.

Toen de politie van Paranam en de brandweer arriveerden troffen ze twee afgebrande containers en het verkoolde lichaam van Oemakant aan.

Uit verklaringen blijkt dat het 54-jarige slachtoffer, F.S. en twee andere werknemers zaten te borrelen. De twee anderen vertrokken op gegeven moment met een ponton om andere werkzaamheden te gaan verrichten. Oemakant en F.S. moeten in die periode ruzie hebben gehad.

Toen de twee andere werknemers terugkeerden, werden zij bedreigd door F.S. die met een scherp voorwerp tekeer ging. Uit vrees renden zij weg en zochten hulp bij andere werknemers. Bij terugkeer van de arbeiders stonden de twee containers in lichter laaie.

F.S. werd na twee dagen aangehouden door het Regio Bijstandsteam Midden en vervolgens werd voorgeleid. De afdeling Kapitale Delicten is belast met het verder onderzoek.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeMan levend verbrand in container