zaterdag 1 oktober 2022
32.2 C
Paramaribo
13.7 C
Amsterdam
0
(0)

Man laat leven bij zware aanrijding Martin Luther Kingweg

lees ook ...

Acht koeiendieven aangehouden

Er zijn door de politie in de geruchtmakende koeiendiefstal te Wageningen in het district Nickerie acht verdachten aangehouden. Allen zijn na overleg met het Openbaar Ministerie (OM) achter slot en gr...

Bij een frontale botsing tussen een personenauto en een pick-up aan de Martin Luther Kingweg is zondag de 56-jarige autobestuurder Lalkapersad Budram ter plaatse overleden. Toen de politie van Latour de melding rond half zeven ‘s morgens binnenkreeg hebben zij direct de locatie aangedaan. Zij namen waar dat er een frontale botsing had plaatsgevonden tussen een personenauto en een pick-up.

Onderzoek wees uit dat Lalkapersad over de Martin Luther Kingweg reed. Hij kwam vanuit de richting van Latour en ging richting Livorno. Op een bepaald moment kwam hij ter hoogte van mast S-35 door tot nog toe onbekende reden op de rijhelft van zijn tegenligger, in deze de pick-up met voor hem het noodlottig gevolg.

De pick-up bestuurder en zijn twee mede inzittenden hebben letsels opgelopen en werden met de ambulance afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. De pick-up bestuurder die in het bezit is van een Surinaams rijbewijs verkeerde niet onder invloed van alcohol. De materiële schade aan beide voertuigen is aanzienlijk.

Het ontzielde lichaam van Lalkapersad is in opdracht van het Openbaar Ministerie afgestaan aan de nabestaanden.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeMan laat leven bij zware aanrijding Martin Luther Kingweg