dinsdag 28 maart 2023
30 C
Paramaribo
7 C
Amsterdam
0
(0)

Man in Suriname verliest geslachtsdeel na ruzie

lees ook ...

15 medewerkers gewapende machten in verzekering gesteld

Het Openbaar Ministerie is op 27 maart jongstleden ertoe overgegaan ruim vijftien medewerkers, tewerkgesteld bij het Korps Politie Suriname, het Korps Penitentiaire ambtenaren en de Beveiliging en Bij...

Een ruzie tussen twee collega’s is zo erg geweest dat er met een jachtgeweer een schot is gelost, waarbij een 42-jarige man in zijn geslachtsdeel werd geraakt. Na operatief ingrijpen is hij zijn geslachtsdeel kwijtgeraakt, meldt de politie. De 33-jarige schutter, Bryan M., is aangehouden voor zware mishandeling.

De politie kreeg op 23 oktober een melding van de mishandeling die plaatsvond op een werkplek Texas aan de Lawarivier die meer bekend is als Dagu Ede.  Het 42-jarige slachtoffer is daarbij met een jachtgeweer door de verdachte geschoten. Het slachtoffer werd voor medische hulp afgevoerd naar een ziekenhuis te Gran Santi, waar hij werd overgevlogen naar Cayenne in Frans-Guyana.

Uit het onderzoek is naar voren gekomen dat beide mannen hosselaars zijn en per boot, taxiritten voeren van de plek Stoelmanseiland vice versa. Volgens verklaring van de verdachte werd het latere slachtoffer boos, omdat hij veel meer klanten kreeg en deed toen bedreigende uitlatingen naar zijn concurrent.

Verder gaf de dader aan dat ter voorkoming van escalatie hij zijn jachtgeweer pakte om naar zijn huis te gaan, maar de andere man liep op hem af. Hij schoot in de richting van zij collega, die aan zijn geslachtsdeel werd geraakt.

Door tussenkomst van derden kon het slachtoffer worden afgevoerd. Na afstemming met het Openbaar Ministerie is de schutter ingesloten.

De recherche van Regio Oost onderzoekt deze zaak verder.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeMan in Suriname verliest geslachtsdeel na ruzie