dinsdag 23 juli 2024
34 C
Paramaribo
18.2 C
Amsterdam
0
(0)

Man in Suriname door misdrijf om het leven gekomen

lees ook ...

Grote partij illegale alcohol en sigaretten in beslag genome...

De politie van Centrum heeft zoals gebruikelijk gesurveilleerd in het drukke uitgaansgebied rondom het Onafhankelijkheidsplein, de Tourtonnelaan, de Letitia Vriesdelaan, Waka Pasi en de Nassylaan, waa...

De man die in de vroege ochtend van 26 juni in een plas water langs de weg van de Jeroen Boschstraat lag, is door misdrijf om het leven gekomen, wordt gemeld door de afdeling Public Relations van het Korps Politie Suriname (KPS). Het zou gaan om een 45-jarige man met de initialen R.H.

Uit het voorlopige onderzoek van de politie is naar voren gekomen dat een buurtbewoner eerder op de avond twee mannen had gezien, waarbij het slachtoffer een afspraak maakte met de andere man om samen te gaan harken. Echter is van die afspraak niets terechtgekomen, aangezien het ontzielde lichaam van R.H. die ochtend werd aangetroffen.

De familieleden van R.H. gingen op onderzoek uit, waarbij de 40-jarige verdachte V.A. in beeld werd gebracht en door hen werd staande gehouden. De politie werd daarvan in kennis gesteld en sloeg V.A. direct in de boeien, aangezien het vermoeden bestond dat hij het slachtoffer R.H. om het leven moest hebben gebracht.

De verdachte werd vervolgens ter voorgeleiding overgebracht naar voormelde politiebureau.

Na afstemming met het Openbaar Ministerie is de verdachte V.A. door de politie in verzekering gesteld. Deze zaak is voor verder onderzoek overgedragen aan de afdeling Kapitale Delicten.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeMan in Suriname door misdrijf om het leven gekomen