dinsdag 23 juli 2024
34 C
Paramaribo
18.2 C
Amsterdam
0
(0)

Man in Paramaribo verliest tand na woordenwisseling met winkelier over bedorven ei

lees ook ...

Gewapende beroving in Brownsweg: Slachtoffer met schotwond n...

De politie van Brownsweg kreeg woensdag melding van een gewapende beroving bij 21 Pasie waarbij het slachtoffer S.S. (35) een schotwond opliep en met spoed naar de medische zending werd gebracht voor ...

De politie van het bureau Latour heeft de 62-jarige winkelier S.N., woonachtig in de omgeving van de Bakkieweg, aangehouden. De winkelier wordt ervan verdacht diezelfde dag een klant, A.M., na een woordenwisseling over een verrot ei in elkaar te hebben getrapt, waardoor een tand van het slachtoffer is gebroken.

Uit het voorlopige politieonderzoek blijkt dat A.M. twee eieren bij de winkelier had gekocht en bij thuiskomst opmerkte dat één van de eieren verrot was. A.M. stuurde zijn zus naar de winkel om de eieren te ruilen of om het geld terug te vragen. S.N. weigerde dit, gooide het ei weg en joeg de vrouw uit de winkel.

De zus keerde terug naar huis en kwam samen met haar broer A.M. terug naar de winkel. Er ontstond opnieuw een woordenwisseling tussen de twee mannen, waarbij A.M. een pompoen uit de winkel nam en wegliep. De winkelier ging de klant achterna, ontnam hem de pompoen en trapte vervolgens A.M., waarbij diens tand brak.

De politie die ter plaatse verscheen, arresteerde de verdachte S.N. na het incident. Na afstemming met het Openbaar Ministerie is S.N. in verzekering gesteld.

Het onderzoek is nog gaande.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeMan in Paramaribo verliest tand na woordenwisseling met winkelier over bedorven ei