vrijdag 27 januari 2023
27.7 C
Paramaribo
4.6 C
Amsterdam
4.5
(2)

Man in Paramaribo aangehouden voor ontucht met 11-jarige jongen

lees ook ...

Hard drugs handelaars opgepakt en opgesloten

De verdachten Max B. 43, en Ibrahim S., 21 jaar, zijn op maandag 23 januari ter zake overtreding van de wet verdovende middelen en de wet Economische delicten, aangehouden door manschappen van de oper...

Djaswandkoemar S. is verdachte in een zaak van ontucht met een 11-jarige jongen. Dit zou zijn gebeurd op 25 mei dit jaar. Echter werd hij pas dinsdag, 2 augustus, na uitgewerkte informatie door de Recherche van Paramaribo opgespoord en aangehouden.

Er werd door de moeder van de jongen aangifte gedaan tegen de erfbewoner Djaswandkoemar op het politiebureau Centrum. Naar zeggen van de aangeefster woont zij op één erf met de verdachte. Zowel de man als haar zoon bevonden zich op 25 mei op het erf, waarbij de Djaswandkoemar foto’s zat te maken.

De vrouw zag op een gegeven moment de man en de jongen niet meer, waardoor zij op zoek ging naar haar zoon. In de woning van de man hoorde zij hoe Djaswandkoemar haar zoon naar zich toeriep en vertrouwde de zaak niet. De vrouw duwde tegen de deur van het huis om die open te krijgen. Deze bleek echter op slot te zijn.

Kort daarna maakte de man de deur open en bij die gelegenheid rende de jongen naar buiten. De moeder vond het gedrag van haar zoon vreemd en vroeg hem wat hij in de woning deed van de erfbewoner. De zoon vertelde toen aan zijn moeder dat hij onder dwang van de man alcohol moest drinken, waarna Djaswandkoemar ontuchtige handelingen met hem heeft gepleegd.

De moeder confronteerde de man direct hiermee, waarbij hij aangaf dronken te zijn en niet wist wat hij deed. De vrouw deed diezelfde dag aangifte tegen de erfbewoner. Toen Djaswandkoemar had vernomen dat er aangifte tegen hem was gedaan, was hij plotseling nergens te bespeuren. Hij wist geruime tijd uit handen van de politie te blijven, maar op 2 augustus gelukte het de leden van de Recherche van Paramaribo de verdachte in het ressort Geyersvlijt aan te houden.

Bij zijn voorgeleiding heeft hij ontkend de ontuchtige handelingen met de minderjarige te hebben gepleegd. Na overleg met het Openbaar Ministerie is Djaswandkoemar hangende het onderzoek in verzekering gesteld.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

6 REACTIES

6 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeMan in Paramaribo aangehouden voor ontucht met 11-jarige jongen