dinsdag 25 januari 2022
26.6 C
Paramaribo
3 C
Amsterdam
0
(0)

Man drogeert vriendin en misbruikt haar samen met vriend

lees ook ...

Vrouw in Suriname overleeft aanrijding met aanhangwagen niet...

Bij een aanrijding te Nieuw-Amsterdam in het district Commewijne heeft een vrouw, die op de bromfiets was, een aanrijding met een aanhangwagen niet overleefd. Haar personalia zijn echter nog niet beke...

De 25-jarige I.S. meer bekend als ‘Dogla’ en 27-jarige G.I zijn aangehouden na aanmelding op het politiebureau Geyersvlijt. Een 21-jarige vrouw deed op 30 maart aangifte op het politiebureau tegen het duo. Het slachtoffer heeft verklaard, dat zij en I.S. een liefdesrelatie hebben.

I.S. zou haar op een woonadres te Tourtonne vier hebben gebracht, waar hij haar iets te drinken aanbood. Ze wist niet dat hij de bekende drugs ‘sukru’ in haar drank had gezet. Hij heeft haar seksueel misbruikt en daarna zijn vriend in de gelegenheid gesteld om hetzelfde te doen.

De verdachte I.S. geeft toe dat hij het slachtoffer heeft gedrogeerd en seksueel misbruikt. Verder bekend hij ook dat hij zijn vriend G.I. erbij heeft gehaald, die de jonge vrouw ook seksueel misbruikt heeft.

G.I ontkent het strafbare feit te hebben gepleegd. Het tweetal is hangende het onderzoek door de politie in verzekering gesteld na overleg met het Openbaar Ministerie.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeMan drogeert vriendin en misbruikt haar samen met vriend