zondag 2 oktober 2022
33.8 C
Paramaribo
16.1 C
Amsterdam
0
(0)

Man drogeert vriendin en misbruikt haar samen met vriend

lees ook ...

Medewerkster saboteert camerasysteem, maar wordt betrapt

De politie van het bureau Lelydorp heeft de 23-jarige Madhu G. donderdag voor diefstal en verduistering aangehouden. Dezelfde dag werd door de 27-jarige ondernemer Ziyad F. rond 12.00 uur 's middags a...

De 25-jarige I.S. meer bekend als ‘Dogla’ en 27-jarige G.I zijn aangehouden na aanmelding op het politiebureau Geyersvlijt. Een 21-jarige vrouw deed op 30 maart aangifte op het politiebureau tegen het duo. Het slachtoffer heeft verklaard, dat zij en I.S. een liefdesrelatie hebben.

I.S. zou haar op een woonadres te Tourtonne vier hebben gebracht, waar hij haar iets te drinken aanbood. Ze wist niet dat hij de bekende drugs ‘sukru’ in haar drank had gezet. Hij heeft haar seksueel misbruikt en daarna zijn vriend in de gelegenheid gesteld om hetzelfde te doen.

De verdachte I.S. geeft toe dat hij het slachtoffer heeft gedrogeerd en seksueel misbruikt. Verder bekend hij ook dat hij zijn vriend G.I. erbij heeft gehaald, die de jonge vrouw ook seksueel misbruikt heeft.

G.I ontkent het strafbare feit te hebben gepleegd. Het tweetal is hangende het onderzoek door de politie in verzekering gesteld na overleg met het Openbaar Ministerie.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeMan drogeert vriendin en misbruikt haar samen met vriend