dinsdag 21 maart 2023
30 C
Paramaribo
12.3 C
Amsterdam
0
(0)

Man doodgeschoten in de Julianastraat

lees ook ...

Twee mannen aangehouden voor moord op taxichauffeur

De afdeling Kapitale Delicten heeft na intensief speurwerk twee verdachten aangehouden in de zaak van de ontzielde taxichauffeur Vijaikumar Mangroe. Het lichaam van de 47-jarige man werd op zaterdag 1...

Gery de Jesus(29) is overleden aan een schotwond in de borststreek. Hij is vermoedelijk van Dominicaanse afkomst. Dit deed zich voor in de Julianastraat. In verband met het onderzoek zijn twee verdachten aangehouden.

Kort voor het incident reden de verdachten heen en weer voorbij de monteurzaak, waar het slachtoffer werkzaam is. Er werden opnames gemaakt van de werkplaats.

De Jesus en zijn werkgever hebben toen het voertuig  achtervolgd. Later parkeerden de mannen hun auto in de Julianastraat dichtbij de Koninginnestraat. De Jesus en zijn baas liepen naar het voertuig en informeerden naar de reden van het gedrag. De werkgever keerde na een woordenwisseling eerder terug en hoorde daarna een schot. De Jesus  bezweek na een paar stappen, en kwam te overlijden.

De twee mannen probeerden te ontkomen, maar de politie wist ze in de kraag te vatten. Het lichaam is in beslag genomen voor obductie. De zaak is nu in handen van Kapitale Delicten.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeMan doodgeschoten in de Julianastraat