maandag 11 december 2023
26.1 C
Paramaribo
9.7 C
Amsterdam
0
(0)

Man die zijn ex steeds mishandelde, opgesloten

lees ook ...

Vader ingesloten voor poging seksueel misbruik dochter

De politie van het bureau Rijsdijk heeft op vrijdag 8 december 2023 de verdachte P.C. (53) aangehouden. Deze verdachte heeft gepoogd zijn 35-jarige dochter J.M. seksueel te misbruiken, waarna het slac...

Romano K. 48 jaar, is in de tweede week van oktober door de politie van het bureau Flora opgespoord en aangehouden voor mishandeling en vernieling. Zijn ex-vrouw deed op woensdag 17 augustus en donderdag 22 september aangifte tegen hem, voor boven genoemde strafbare feiten op de afdeling Huiselijk Geweld.

Naar zeggen van de aangeefster heeft zij de relatie met Romano reeds geruime tijd verbroken, wat niet in goede aarde is gevallen bij hem. De verdachte ging ertoe over om zijn ex-vrouw overal waar hij haar tegenkwam te mishandelen. Deze strafbare handelingen pleegde hij zowel in het district Paramaribo als in het district Wanica. Ook op haar werkplek had ze geen rust. Zij werd op 17 augustus en 22 september wederom mishandeld, waarbij haar uniform waarin zij was gekleed, werd gescheurd. Ook haar gezondheidsbril is daarbij kapot geslagen.

De verdachte werd door de politie opgespoord en in de tweede week van oktober in de kraag gevat. Na afstemming met het Openbaar Ministerie is Romano door de politie achter slot en grendel geplaatst.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeMan die zijn ex steeds mishandelde, opgesloten