woensdag 7 december 2022
27.1 C
Paramaribo
4.3 C
Amsterdam
0
(0)

Man die zijn ex steeds mishandelde, opgesloten

lees ook ...

Ontwerp nieuw B.O.G gebouw aan de president gepresenteerd

Het ontwerp van de nieuwbouw van het Bureau Openbare Gezondheidszorg (BOG), is op donderdag 01 december 2022 aan President Santokhi gepresenteerd door de architecten die met het ontwerp belast zijn. H...

Romano K. 48 jaar, is in de tweede week van oktober door de politie van het bureau Flora opgespoord en aangehouden voor mishandeling en vernieling. Zijn ex-vrouw deed op woensdag 17 augustus en donderdag 22 september aangifte tegen hem, voor boven genoemde strafbare feiten op de afdeling Huiselijk Geweld.

Naar zeggen van de aangeefster heeft zij de relatie met Romano reeds geruime tijd verbroken, wat niet in goede aarde is gevallen bij hem. De verdachte ging ertoe over om zijn ex-vrouw overal waar hij haar tegenkwam te mishandelen. Deze strafbare handelingen pleegde hij zowel in het district Paramaribo als in het district Wanica. Ook op haar werkplek had ze geen rust. Zij werd op 17 augustus en 22 september wederom mishandeld, waarbij haar uniform waarin zij was gekleed, werd gescheurd. Ook haar gezondheidsbril is daarbij kapot geslagen.

De verdachte werd door de politie opgespoord en in de tweede week van oktober in de kraag gevat. Na afstemming met het Openbaar Ministerie is Romano door de politie achter slot en grendel geplaatst.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeMan die zijn ex steeds mishandelde, opgesloten