maandag 26 februari 2024
25 C
Paramaribo
5.6 C
Amsterdam
5
(1)

Ontwerp nieuw B.O.G gebouw aan de president gepresenteerd

lees ook ...

Politie grijpt in: Verdachte opnieuw vastgehouden voor verme...

De politie van het bureau Livorno de 47-jarige heeft de verdachte V.A. gearresteerd op verdenking van vernieling. Deze actie volgde nadat de 67-jarige beheerder H.S. op dezelfde dag naar het politiebu...

Het ontwerp van de nieuwbouw van het Bureau Openbare Gezondheidszorg (BOG), is op donderdag 01 december 2022 aan President Santokhi gepresenteerd door de architecten die met het ontwerp belast zijn. Hierbij waren ook aanwezig de vertegenwoordigers van de Project Implementation Unit van de IDB.

In de nacht van 30 juni 2021 werd het pand van BOG geheel verwoest door brand. Na de brand was er voldoende hulp, zodat de dienstverlening voortgang kon vinden. De regering heeft, gezien de noodzakelijkheid van dit bureau, direct actie ondernomen om tot een structurele oplossing te komen. Zo is het besluit genomen om een nieuw pand op te zetten dat aan de gestelde eisen voldoet.

Het nieuwe pand voldoet aan de gestelde eisen, oogt modern en de werknemers kunnen in adequate ruimten hun werkzaamheden uitvoeren.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeOntwerp nieuw B.O.G gebouw aan de president gepresenteerd