woensdag 17 juli 2024
32 C
Paramaribo
18.3 C
Amsterdam
3.5
(2)

Man die ‘grote behoefte’ zou doen op heterdaad betrapt door bewaker

lees ook ...

Politie arresteert ‘Rediman’ voor gewelddadige o...

De 23-jarige M.O., beter bekend als “Rediman” en woonachtig in de omgeving van de Ladesmastraat, werd op zaterdag 13 juli 2024 door de politie van het Bureau Nieuwe Haven aangehouden. Uit het voorlopi...

Zeer oplettend was een 49-jarige bewaker van een handelsbedrijf aan de Adhinstraat in Paramaribo. De man heeft onlangs in de vroege ochtend de 30-jarige Keven R. aangehouden en overgedragen aan de politie van het bureau Flora. Deze verdachte werd op heterdaad betrapt toen hij probeerde om een batterij van 50 ampère uit één van de DAF- trucks van het handelsbedrijf weg te nemen.

Volgens verklaring van de bewaker reed de verdachte kort voor het plegen van het strafbare feit met zijn bromfiets langs het bedrijf. Op een goed moment reed hij het complex van het bedrijf op en bracht de bromfiets tot stilstand. Hierna demonteerde hij een autobatterij en werd bij de poging deze weg te nemen op heterdaad betrapt door de wachter.

De verdachte Kevin werd aangehouden en daarna door de bewaker overgedragen aan de politie van het bureau Flora. Kevin hield de politie voor, dat hij op het terrein was om zijn grote behoefte te doen en dat het niet zijn bedoeling was om goederen weg te nemen.

De bromfiets waarop hij was gezeten is niet voorzien van kentekenplaten en werd door de politie in beslag genomen. Naar zijn zeggen had hij het rijtuig bij zijn oom gekocht, maar kon niet aangever waar die oom woonachtig is.

Hangende het onderzoek is Kevin na overleg met het Openbaar Ministerie achter slot en grendel geplaatst.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

2 REACTIES

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeMan die 'grote behoefte' zou doen op heterdaad betrapt door bewaker