dinsdag 23 juli 2024
34 C
Paramaribo
18.2 C
Amsterdam
0
(0)

Man aangehouden voor vijf jaar lange doodsbedreigingen

lees ook ...

30-jarige verdachte aangehouden voor vervalsen autoverzekeri...

De 30-jarige M.M., woonachtig in de omgeving van de Pan Cabo Weg, is op maandag 15 juli 2024 door de politie van bureau Latour aangehouden wegens valsheid in geschrifte. Uit het voorlopige onderzoek b...

De politie van het bureau Livorno heeft op zaterdag 6 juli de 45-jarige R.S. aangehouden in zijn woonomgeving aan de Poeran Somariaweg. De arrestatie volgde na een aangifte door de 61-jarige A.F., die beweerde al vijf jaar lang met de dood te worden bedreigd door R.S.

Volgens A.F. begon de intimidatie toen hij, een spiritueel adviseur, weigerde om R.S. bij te staan vanwege diens dronkenschap. R.S. reageerde agressief door op A.F.’s voertuig te slaan, dat op dat moment in zijn oprit stond. Sindsdien werd A.F. herhaaldelijk lastiggevallen en bedreigd door R.S. telkens wanneer deze langs zijn huis reed.

De aanhoudende dreigingen en de recente toename van gewelddadige incidenten in de omgeving brachten A.F. ertoe om uiteindelijk aangifte te doen bij de politie. De politie van Livorno spoorde R.S. op en hield hem aan.

Na voorgeleiding werd hij, in overleg met het Openbaar Ministerie, in verzekering gesteld in afwachting van verder onderzoek.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeMan aangehouden voor vijf jaar lange doodsbedreigingen