maandag 15 juli 2024
24 C
Paramaribo
20.8 C
Amsterdam
0
(0)

Man aangehouden voor mishandeling en bedreiging van vriendin

lees ook ...

Vermiste ondernemer A.A. dood gevonden na opgraving aan Rijs...

Het lichaam van de 52-jarige ondernemer A.A., die op maandag 24 juni 2024 als vermist was opgegeven bij het politiebureau Lelydorp, is op dinsdag 2 juli 2024 door medewerkers van de afdelingen Kapital...

De politie van het bureau Livorno heeft de 37-jarige R.D. aangehouden op zijn woonadres aan de Chautalweg voor mishandeling en bedreiging. Zijn 27-jarige vriendin R.C. deed op donderdag 13 juni 2024 aangifte tegen hem wegens de gepleegde strafbare feiten.

Volgens de aangifte heeft R.C. anderhalf jaar een relatie met de verdachte. Ze ontmoetten elkaar tijdens haar werk als escortmedewerker, waar de man verliefd op haar raakte. Het koppel besloot vervolgens samen te gaan wonen. Na enige tijd ontstonden er ruzies, waarbij de man de vrouw regelmatig uitmaakte voor “hoer”. De situatie escaleerde verder met frequente mishandelingen en doodsbedreigingen.

Op de bewuste dag ontstond opnieuw een ruzie toen de man ervan overtuigd was dat R.C. geld uit zijn broekzak had gestolen. Toen zij dit ontkende, sloeg hij haar met een glazenhouder op haar hoofd. Na deze gewelddadige confrontatie verliet R.D. de woning. Het slachtoffer ging daarop naar het politiebureau om aangifte te doen.

De politie spoorde R.D. op en arresteerde hem op zijn woonadres. Na afstemming met het Openbaar Ministerie is de verdachte in verzekering gesteld, hangende het onderzoek.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeMan aangehouden voor mishandeling en bedreiging van vriendin