maandag 15 augustus 2022
26.1 C
Paramaribo
21.8 C
Amsterdam
0
(0)

Man aangehouden voor brandstichting

lees ook ...

32-jarige automobilist overlijdt na frontale botsing met vra...

Bij een frontale botsing tussen een auto en een vrachtvoertuig heeft de 32-jarige Gillermo van Kallen dinsdag aan de Indira Gandhiweg ter hoogte van kilometer 22 in het district Para het leven gelaten...

Het Regio Bijstandsteam Midden (RBTM) heeft de 22-jarige Wiren D. aangehouden. Deze jongeman die op verdenking van vermoedelijke brandstichting zich aanmeldde op het politiebureau, werd direct aangehouden. Hierna is hij overgedragen aan de afdeling Recherche van Regio Midden. Een man deed op 27 december 2021 aangifte van brandstichting op het politiebureau De Nieuwe Grond tegen Wiren.

Volgens de aangever had de verdachte hem tijdens een ruzie voorgehouden dat hij zijn woning in brand zou steken. De verdachte en de aangever zouden een slepende ruzie hebben. Op 27 december werd er een fakkel gegooid op het balkon van de aangever, die woonachtig is in een zijstraat van de Bomaweg. Daarbij liep de voordeur van zijn woning schroeischade op.

Het vermoeden rees toen bij de eigenaar van de woning dat Wiren dit moest hebben gedaan. Wiren ontkent het strafbare feit te hebben gepleegd. Hij is na overleg met het Openbaar Ministerie hangende het onderzoek in verzekering gesteld.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeMan aangehouden voor brandstichting