zaterdag 1 oktober 2022
32.2 C
Paramaribo
13.7 C
Amsterdam
5
(2)

Lockdownovertreder aangehouden met drugs en fijnweger in bromfiets

lees ook ...

14 jarig meisje niet ontvoerd

Door de media is onlangs een bericht verschenen, dat een minderjarig meisje langer dan twee weken zou zijn vermist en inmiddels terecht is. Bij een ingesteld onderzoek van de politie van Jeugdzaken is...

De politie van Geyersvlijt heeft een 21-jarige bromfietser tijdens de lockdown staande gehouden. Deze man kon geen bescheiden van de bromfiets overleggen. De politie heeft in het belang van het onderzoek de bromfiets in beslag genomen.

Hij moest zich namelijk met de stukken aanmelden op het bureau. De verdachte is de volgende dag geweest naar het bureau. Op die dag was de verbalisant niet aanwezig en werd hij aangezegd om de volgende dag terug te komen. De verdachte gaf aan dat hij geld in de kofferruimte van de bromfiets had bewaard en vroeg of hij dat mocht nemen.

Naast het geld had de verdachte diverse drugssoorten en een fijnweger bewaard. In het belang van het onderzoek werd de man door de politie gearresteerd voor overtreding van Wet Verdovende Middelen.

De politie blijft erop wijzen dat personen zich tijdens de lockdown niet op de openbare weg moeten begeven. Dat mag alleen als zij toestemming daarvoor hebben en aan het werk moeten. De avondklok begint om 21.00 uur.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

2 REACTIES

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeLockdownovertreder aangehouden met drugs en fijnweger in bromfiets