dinsdag 24 mei 2022
26.3 C
Paramaribo
12.8 C
Amsterdam
5
(2)

Lockdownovertreder aangehouden met drugs en fijnweger in bromfiets

lees ook ...

Politie voert succesvolle verkeerscontrole uit in Paramaribo...

In de periode van 9 tot en met 13 mei heeft een gemengd team van de politie op verschillende locaties in Paramaribo wegcontroles gehouden, waarbij verbaliserend en corrigerend is opgetreden. Er zijn i...

De politie van Geyersvlijt heeft een 21-jarige bromfietser tijdens de lockdown staande gehouden. Deze man kon geen bescheiden van de bromfiets overleggen. De politie heeft in het belang van het onderzoek de bromfiets in beslag genomen.

Hij moest zich namelijk met de stukken aanmelden op het bureau. De verdachte is de volgende dag geweest naar het bureau. Op die dag was de verbalisant niet aanwezig en werd hij aangezegd om de volgende dag terug te komen. De verdachte gaf aan dat hij geld in de kofferruimte van de bromfiets had bewaard en vroeg of hij dat mocht nemen.

Naast het geld had de verdachte diverse drugssoorten en een fijnweger bewaard. In het belang van het onderzoek werd de man door de politie gearresteerd voor overtreding van Wet Verdovende Middelen.

De politie blijft erop wijzen dat personen zich tijdens de lockdown niet op de openbare weg moeten begeven. Dat mag alleen als zij toestemming daarvoor hebben en aan het werk moeten. De avondklok begint om 21.00 uur.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

2 REACTIES

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeLockdownovertreder aangehouden met drugs en fijnweger in bromfiets