zondag 3 december 2023
31.1 C
Paramaribo
1.7 C
Amsterdam
5
(1)

Lijk vermiste militair gevonden; verdachte zwager aangehouden

lees ook ...

20 eenden gestolen uit ren Hamptoncourtpolder; niemand aange...

Op dinsdag 28 november 2023 deed een benadeelde aangifte bij de politie van Paradise. Zij zegt dat 20 zwart-witte eenden uit haar ren in de Hamptoncourtpolder, district Nickerie, zijn gestolen. Vol...

Het ontzielde lichaam van Marvin Paujali (34) is donderdagmiddag langs de weg naar West-Suriname aangetroffen. Er werd op 6 november op het politiebureau Zanderij door de aangever tevens verdachte Odillie D. (33) aangifte gedaan van beroving middels geweldpleging, waarbij zijn zwager Marvin vanaf dat moment werd vermist.

Volgens Odillie vertoefden hij en Marvin in het Centrum te Zanderij toen zij op een bepaald moment overvallen en beschoten werden door drie mannen. Daarbij zagen zij kans weg te rennen en op een bepaald moment was Marvin, die militair van beroep was, nergens te vinden. Een zoekactie leverde niet het gewenste resultaat op.

Er werd een onderzoek ingesteld door de wetsdienaren en andere onderzoekende diensten. Zij speelden donderdag in op een melding dat een lijk van een man langs de weg nabij Matta is gesignaleerd. Bij aankomst op de locatie bleek het om het ontzielde lichaam van de vermiste Marvin te gaan, die voor de helft met de benen in de grond was begraven.

Zijn lijk is positief herkend door familieleden die zich op de locatie bevonden. Een arts stelde officieel de dood van het slachtoffer vast. Het vermoeden bestaat dat er misdrijf in het spel is. De aangever legde tegenstrijdige verklaringen af en werd als verdachte aangemerkt. Hangende het onderzoek is hij aangehouden en na overleg met het Openbaar Ministerie (OM) door de politie in verzekering gesteld.

Het ontzielde lichaam van Marvin is in opdracht van het OM ter obductie door de politie in beslag genomen. Het onderzoek in deze zaak is overgedragen aan de afdeling Kapitale Delicten.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeLijk vermiste militair gevonden; verdachte zwager aangehouden