dinsdag 27 september 2022
28.4 C
Paramaribo
9.8 C
Amsterdam
0
(0)

Lijk vader en achtjarige dochter aangetroffen

lees ook ...

Man vermoedelijk om stelen kaas vermoord

Een man is levenloos langs de weg naar Maretraite aangetroffen. De politie van Geyersvlijt ontving vrijdag rond 00.50 uur de melding dat er een lijk langs de weg was. Toen de wetsdienaren op locatie a...

De politie heeft gisteren in de omgeving van Powakka de ontzielde lichamen van de militair D.M en zijn achtjarige dochter Cherelee Manhoef aangetroffen. Een week terug verdween de man met het kind. Hij moest haar vorige week maandag terugbrengen naar haar moeder, wat hij niet heeft gedaan.

Nadat de moeder aangifte had gedaan bij de Militaire Politie tegen de man en Jeugdzaken van de politie, is ook via social media gevraagd naar hulp. Ondanks de familie het ergste vreesde deden zij de oproep aan de man om het kind terug te brengen.

Het lijk van de man is als eerst ontdekt door iemand die een concentratie aasgieren zag en op onderzoek uitging. De politie is toen ingeschakeld. Het lijk verkeerde in verre staat van ontbinding. In de nabijheid werd een fles waarin een verdelgingsmiddel zat gevonden.

De politie gaat door met het onderzoek in deze zaak.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeLijk vader en achtjarige dochter aangetroffen