maandag 5 juni 2023
24.4 C
Paramaribo
12.7 C
Amsterdam
0
(0)

Lijk in voertuig geïdentificeerd; echtpaar aangehouden

lees ook ...

Juweliersarbeider aangehouden wegens verduistering en oplich...

De politie van het bureau Nieuwe Haven heeft op dinsdag 30 mei 2023 een 41-jarige man, K.R., aangehouden op verdenking van verduistering en oplichting. K.R., die werkzaam was als arbeider bij een juwe...

Het ontzielde lichaam van de man die in verre staat van ontbinding op 29 mei in een voertuig aan de Kanangalaan werd aangetroffen, is geïdentificeerd als de 36-jarige Ronald Simson. De politie van het bureau Geyersvlijt en de rechercheurs van de afdeling Kapitale Delicten, begaven zich na verkregen melding van het Command Center naar de Kanangalaan voor onderzoek.

Ter hoogte van Paramaribo Zoo troffen de wetsdienaren een grijs gelakt voertuig aan met daarin het lijk van Ronald dat in verre staat van ontbinding was. Het ontzielde lichaam vertoonde aan de linkerzijde van het hoofd een schotverwonding. Een ingeschakelde arts stelde officieel de dood van deze man vast. Het vermoeden bestaat dat Ronald door een misdrijf om het leven moet zijn gebracht.

Na afstemming met het Openbaar Ministerie is het ontzielde lichaam van Ronald voor obductie in beslag genomen. Ook het voertuig waarin hij zat door de politie in beslag genomen. De afdeling Kapitale Delicten die belast is met het onderzoek in deze zaak heeft in de late avond van 29 mei een echtpaar aangehouden en in verzekering gesteld.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeLijk in voertuig geïdentificeerd; echtpaar aangehouden