woensdag 31 mei 2023
24.7 C
Paramaribo
11.5 C
Amsterdam
0
(0)

Lijk in vat geïdentificeerd

lees ook ...

drugsverdachten opgepakt, handel in beslag genomen

De afdeling Narcoticabrigade heeft in de middag van donderdag 25 mei 2023 in twee afzonderlijke woning invallen, de twee verdachten R.T. (43) en de 26-jarige A.L., ter zake overtreding wet verdovende ...

Het ontzielde lichaam van de 32-jarige Colombiaan Serrato Novao Victor Enrqute is op 28 november door twee opvarenden op de Surinamerivier ter hoogte van Domburg gesignaleerd, waarna zij de politie inschakelden. Het lijk van Serrato was in een vat geplaatst dat voorzien was van drie sloten, waarbij zijn voeten zichtbaar waren.

De politie van het bureau Domburg schakelde overige instanties in, waarna de locatie werd aangedaan. Op grond van de aangetroffen letsels op het lijk dat gekneveld was, bestaat het vermoeden dat Serrato is vermoord en daarna in het vat op de rivier is gedumpt.

Dit misdrijf wordt door de onderzoekers in relatie gebracht met een zaak van vermissing/gijzeling die de politie op woensdag 25 november kreeg. Volgens die melding was Serrato door twee nep politieagenten, die zich voordeden als mannen van een speciale politie-eenheid gegijzeld. Gelet op zijn kleding hebben vrienden het ontzielde lichaam positief herkend als te zijn dat van Serrato.

Op camerabeelden is te zien dat Serrato op 25 november in gezelschap was van een man met een grijs gelakte Toyota Vitz. Serrato stapte een aantal keren in en uit het voertuig. Het voertuig van de man, de Dominicaan Abreu Ott Neftali, is wel aangetroffen op het terrein van bedoelde Mall, maar van hem ontbreekt elk spoor.

Abreu is voor het laatst op 25 november door familieleden gezien, waardoor de familie op 29 november aangifte van vermissing deed van Abreu op het politiebureau Nieuwe Haven. De afdeling Kapitale Delicten die belast is met het onderzoek werkt aan de aanhouding van de twee verdachten.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeLijk in vat geïdentificeerd