zaterdag 1 oktober 2022
32.2 C
Paramaribo
13.7 C
Amsterdam
0
(0)

Lijk bootsman aangespoeld

lees ook ...

Acht koeiendieven aangehouden

Er zijn door de politie in de geruchtmakende koeiendiefstal te Wageningen in het district Nickerie acht verdachten aangehouden. Allen zijn na overleg met het Openbaar Ministerie (OM) achter slot en gr...

Het ontzielde lichaam van de bootsman Safero Bandison, die vrijdagavond vermoedelijk door een collega, de 24-jarige K.A, de Marowijnerivier was ingeduwd, is vanmorgen rond 08:00 uur geborgen. Bandison is vrijdag 22 jaar geworden. Het lijk is aangespoeld op de dezelfde locatie ter hoogte van een pompstation waar de man zou zijn geduwd.

De politie heeft K. A. zaterdag in verzekering gesteld. Hij en Bandison kregen een woordenwisseling over de bagage van een passagier. De spullen waren in de boot van K.A., terwijl die in het vaartuig van het slachtoffer moesten zijn.

Bandison wilde de bagage uit de boot van K.A. gaan halen, waarbij er een ruzie ontstond. Volgens omstanders zou K. A. het slachtoffer in de rivier hebben geduwd. De man is niet meer boven water gekomen. Er werd meteen begonnen met een zoekactie, maar pas vandaag is het lijk geborgen. De vermoedelijke dader heeft zich bij de politie aangemeld.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeLijk bootsman aangespoeld