zondag 2 april 2023
22.8 C
Paramaribo
6.9 C
Amsterdam
0
(0)

Lijk bootsman aangespoeld

lees ook ...

Dieven op heterdaad betrapt op Lelydorp

De politie van het bureau Lelydorp heeft in de middag van zaterdag 25 maart 2023 in samenwerking met medewerkers van Surveillance Regio Midden (SRM) de verdachte G.M. aangehouden, na een dievenmelding...

Het ontzielde lichaam van de bootsman Safero Bandison, die vrijdagavond vermoedelijk door een collega, de 24-jarige K.A, de Marowijnerivier was ingeduwd, is vanmorgen rond 08:00 uur geborgen. Bandison is vrijdag 22 jaar geworden. Het lijk is aangespoeld op de dezelfde locatie ter hoogte van een pompstation waar de man zou zijn geduwd.

De politie heeft K. A. zaterdag in verzekering gesteld. Hij en Bandison kregen een woordenwisseling over de bagage van een passagier. De spullen waren in de boot van K.A., terwijl die in het vaartuig van het slachtoffer moesten zijn.

Bandison wilde de bagage uit de boot van K.A. gaan halen, waarbij er een ruzie ontstond. Volgens omstanders zou K. A. het slachtoffer in de rivier hebben geduwd. De man is niet meer boven water gekomen. Er werd meteen begonnen met een zoekactie, maar pas vandaag is het lijk geborgen. De vermoedelijke dader heeft zich bij de politie aangemeld.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeLijk bootsman aangespoeld