maandag 6 februari 2023
26.1 C
Paramaribo
4.6 C
Amsterdam
4.5
(2)

Lijk 66-jarige man geïdentificeerd

lees ook ...

Vijf verdachten kort na beroving aangehouden

Sergunio A. (22), Melvin A. (50), Martin O. (44) en Marvin M. (38) zijn na bekomen informatie respectievelijk op woensdag 1 en donderdag 2 februari na een de roofoverval aan de Ragoebierstraat door he...

Het ontzielde lichaam van de 66-jarige man dat zaterdag in verre staat van ontbinding werd aangetroffen is van Moenoe Moebarak. Dit lijk werd ontdekt in zijn woning aan de Steenbokstraat. 

De politie van het bureau Kwatta die ter plekke was, trof het ontzielde lichaam van de man gekneveld aan, terwijl het huis overhoop was gehaald. De Public Relations afdeling van de politie meldt dat volgens de buurtbewoners de man voor het laatst op zondag 27 november is gezien.

Toen de zoon van de overledene die in het buitenland vertoeft zijn vader niet kon bereiken, belde hij een buurman om een kijkje voor hem te nemen. De buurman heeft het ontzielde lichaam van de ondernemer ontdekt en schakelde direct de politie in. Het vermoeden bestaat dat de man door misdrijf om het leven is gekomen.

Het ontzielde lichaam is in opdracht van het Openbaar Ministerie door de politie ter obductie in beslag genomen. De afdeling Kapitale Delicten zal dit onderzoek voortzetten.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

3 REACTIES

3 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeLijk 66-jarige man geïdentificeerd