maandag 22 april 2024
25 C
Paramaribo
7.5 C
Amsterdam
0
(0)

Legale en illegale vuurwapens gevonden in woning na melding familieconflict Suriname

lees ook ...

Politie arresteert verdachte na inbraakmelding via mobiele c...

Op dinsdag 16 april 2024 werd de 43-jarige S.P., beter bekend als "Gaang Womi", door de politie van het bureau Santo Dorp aangehouden. De wetsdienaren ontvingen een telefoontje van een bewoner die zic...

Onlangs heeft de politie van bureau Flora ingegrepen na een ruzie tussen twee broers, waarbij bedreigende taal werd geuit. Tijdens het conflict zijn twee vuistvuurwapens en twee jachtgeweren in beslag genomen. De 45-jarige Raoef G., die momenteel onder behandeling staat bij PCS, vertoont volgens zijn broer Omar G. al geruime tijd agressief gedrag na het innemen van medicatie.

Er heerst bezorgdheid dat hij zichzelf of anderen in huis zou kunnen verwonden vanwege zijn bezit van meerdere vuurwapens. Raoef heeft aan de politie verklaard dat hij in het bezit is van een vuistvuurwapen en een jachtgeweer, waarvoor hij geldige vergunningen heeft.

Bij een onderzoek in zijn kamer troffen de autoriteiten een vuistvuurwapen van het merk Astra met 26 scherpe 9mm patronen aan op een bureau, evenals een dubbelloops jachtgeweer van het merk Beretta met 5 hagelpatronen op een bankstel.

Echter, tijdens het onderzoek werden ook een revolver met 37 patronen op zijn nachtkastje en een rifle geweer kaliber 22 met 37 patronen van 6mm aangetroffen, waarvoor Raoef geen geldige papieren kon tonen.

Na overleg met het Openbaar Ministerie werden de twee legale wapens in bewaring genomen, terwijl de illegale wapens in beslag werden genomen. Raoef werd na verhoor vrijgelaten, aldus de politie van Regio Paramaribo.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeLegale en illegale vuurwapens gevonden in woning na melding familieconflict Suriname