donderdag 18 juli 2024
23.7 C
Paramaribo
17.3 C
Amsterdam
4.5
(2)

Krachtsporter die leverancier mishandelde, mishandeld door de politie

lees ook ...

Vrouwelijke verdachte aangehouden voor drugssmokkel via post...

Op zondag 14 juli 2024 heeft een gemengd team van de politie de 26-jarige verdachte D.W. aangehouden aan de Franchepanestraat wegens overtreding van de Wet Verdovende Middelen. De afdeling Narcoticabr...

De 30-jarige verdachte G.M. is in de nacht van vrijdag 18 op zaterdag 19 augustus 2023 door leden van het Regio Bijstandsteam Paramaribo (RBTP) in een appartement complex in het ressort Noord aangehouden. Bij de aanhouding heeft G.M. zich hevig verzet tegen de politie die het verzet met verenigde krachten gebroken.

Volgens een videofilmpje dat viraal gaat op social media heeft deze verdachte op vrijdag 18 augustus 2023 zonder enige aanleiding de 32-jarige leverancier O.A. tijdens het leveren van goederen bij een eethuis aan de Wilhelminastraat zwaar mishandeld. Het slachtoffer deed van dit strafbare feit aangifte bij de politie, waarna de verdachte direct door het RBTP werd opgespoord en en op bovenvermelde locatie in de boeien werd geslagen.

Hierna werd hij ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau en is de zaak voor verder onderzoek overgedragen aan de Recherche van Regio Paramaribo. De verdachte die een gevechtssporter is en aan krachttraining doet, ging over tot het mishandelen van de leverancier, daar hij vond dat O.A. op een manier die hem niet beviel, naar hem keek.

Na afstemming met het Openbaar Ministerie is de verdachte door de politie in verzekering gesteld. Tijdens het onderzoek is naar voren gekomen dat G.M. meerdere personen uit het niets heeft mishandeld en bedreigd. Deze personen en of slachtoffers van mishandeling of bedreiging worden alsnog door de politie opgeroepen aangifte te doen bij de Recherche van Regio Paramaribo die onder is gebracht op het politiebureau Geyerslvlijt en te bereiken is op het telelefoonnummer 451163.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

3 REACTIES

3 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeKrachtsporter die leverancier mishandelde, mishandeld door de politie