donderdag 28 maart 2024
26 C
Paramaribo
8.4 C
Amsterdam
5
(1)

Koppel gearresteerd voor mishandeling met scherp voorwerp in boedelkwestie

lees ook ...

Supervisor gearresteerd door Narcoticabrigade voor rol in dr...

Op zondag 24 maart 2024 heeft de Narcoticabrigade een belangrijke stap gezet in het onderzoek naar een grote drugsvangst door de arrestatie van de 37-jarige D.S. Deze verdachte, werkzaam als loading s...

Op dinsdag 9 mei 2023 heeft de politie van bureau Santodorp het echtpaar A.D. (27) en A.V. (28) aangehouden in hun appartement in Kamtaprojekt op verdenking van mishandeling. Het koppel wordt beschuldigd van het in elkaar slaan van B.V. op 8 april 2023 en het bewerken van haar met een scherp voorwerp, vermoedelijk vanwege een boedelconflict. B.V. heeft ernstige verwondingen opgelopen en was buiten bewustzijn.

Met de ambulance werd zij voor medische hulp afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. Zij is inmiddels ontslagen uit het ziekenhuis. De verdachte A.D. is neefje van de man van het slachtoffer.

De tuinman van B.V. deed namens haar aangifte van mishandeling tegen het koppel. Man en vrouw werden opgespoord en op 9 mei 2023 aangehouden, waarna zij ter voorgeleidng werden overgebracht naar het politiebureau.

Na afstemming met het Openbaar Ministerie zijn de verdachten A.D. en A.V. hangende het onderzoek in verzekering gesteld.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeKoppel gearresteerd voor mishandeling met scherp voorwerp in boedelkwestie