woensdag 29 maart 2023
26.5 C
Paramaribo
13.2 C
Amsterdam
0
(0)

Koppel dat al rijdend drugs verkocht in de boeien geslagen

lees ook ...

Operatief ingrijpen noodzakelijk om leven Nigeriaanse drugsk...

De afdeling Narcoticabrigade van het Korps Politie Suriname heeft een Nigeriaanse verdachte aangehouden en in verzekering gesteld. De man, met de initialen DG, meldde zich bij de afdeling Spoedeisende...

Door een gemengd team van de politie Regio Oost zijn woensdag de 35-jarige drugsverkoper Furgill K. en zijn 29-jarige vriendin Tafane H. die al rijdend drugs vanuit hun voertuig verkochten aan de Engelbrechtweg in het district Commewijne aangehouden. De drugsverkopers hadden in hun bezit 3.28 gram crack cocaïne, 18.16 gram hasj, 3 digitale fijn wegers, 2 pakken illegale sigaretten, vijf 9 mm patronen, een schaar en ziplock zakjes.

Op aanwijzing van Furgill is de verstrekker Gose H. (35) donderdagmorgen opgespoord en bij een carwash in het ressort Flora aangehouden. Bij zijn aanhouding werden aangetroffen en in beslag genomen een hoeveelheid marihuana, sukru, 1 blok hasj en een geldbedrag in SRD.

De drie verdachten zijn na overleg met het Openbaar Ministerie hangende het onderzoek door de politie in verzekering gesteld.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeKoppel dat al rijdend drugs verkocht in de boeien geslagen