maandag 15 april 2024
31 C
Paramaribo
5.9 C
Amsterdam
0
(0)

Koppel dat al rijdend drugs verkocht in de boeien geslagen

lees ook ...

Narcoticabrigade arresteert medeplichtigen in 11 kilo drugsz...

Op dinsdag 9 april 2024 heeft de Narcoticabrigade twee drugsverdachten, geïdentificeerd als C.C. (29) en D.J. (41), aangehouden tijdens een lopend onderzoek. Deze individuen worden ervan verdacht betr...

Door een gemengd team van de politie Regio Oost zijn woensdag de 35-jarige drugsverkoper Furgill K. en zijn 29-jarige vriendin Tafane H. die al rijdend drugs vanuit hun voertuig verkochten aan de Engelbrechtweg in het district Commewijne aangehouden. De drugsverkopers hadden in hun bezit 3.28 gram crack cocaïne, 18.16 gram hasj, 3 digitale fijn wegers, 2 pakken illegale sigaretten, vijf 9 mm patronen, een schaar en ziplock zakjes.

Op aanwijzing van Furgill is de verstrekker Gose H. (35) donderdagmorgen opgespoord en bij een carwash in het ressort Flora aangehouden. Bij zijn aanhouding werden aangetroffen en in beslag genomen een hoeveelheid marihuana, sukru, 1 blok hasj en een geldbedrag in SRD.

De drie verdachten zijn na overleg met het Openbaar Ministerie hangende het onderzoek door de politie in verzekering gesteld.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeKoppel dat al rijdend drugs verkocht in de boeien geslagen