dinsdag 25 juni 2024
24.8 C
Paramaribo
25.5 C
Amsterdam
5
(1)

Klanten opgelicht door monteur; verdachte aangehouden

lees ook ...

Verdachte krijgt 10 jaar cel voor misbruik kinderen oppashui...

De kantonrechter heeft uitspraak gedaan in de strafzaak tegen de verdachte Q.W., die verdacht wordt van het misbruiken van jongens in een oppashuis te Flora. Hij werd in de gelegenheid gesteld om het ...

De politie van het bureau Latour heeft de 49-jarige verdachte C.D. aangehouden in twee afzonderlijke zaken van verduistering. De aangevers N.B. (42) en E.R. (75) hadden respectievelijk op donderdag 29 december 2022 en maandag 16 januari 2023 aangifte gedaan tegen de monteur C.D. Uit het politieonderzoek is gebleken dat N.B. in juni 2022 zijn auto ter reparatie aanbood bij C.D. vanwege een turbo- en koppakkingprobleem.

Toen N.B. merkte dat de reparatie te lang duurde, informeerde hij bij de monteur en ontdekte dat zijn auto verdwenen was. C.D. beweerde dat hij dacht dat N.B. al was overleden en had daarom de auto verkocht.

In het andere geval had E.R. zijn auto in november 2022 bij C.D. achtergelaten vanwege een krukasprobleem. Toen E.R. op 16 januari 2023 met een nieuwe krukas naar de monteur ging, ontdekte hij dat de radiator, powersteeringpomp en smeeroliekoeler van zijn voertuig waren gedemonteerd en verdwenen. Bovendien werkte zijn auto niet meer.

C.D. slaagde er lange tijd in uit handen van de politie te blijven, maar werd uiteindelijk op 26 juli aangehouden. Na voorgeleid te zijn, heeft de politie C.D. in verzekering gesteld na overleg met het Openbaar Ministerie.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeKlanten opgelicht door monteur; verdachte aangehouden