dinsdag 29 november 2022
25.2 C
Paramaribo
8.9 C
Amsterdam
0
(0)

Klant brengt taxichauffeur steekverwonding toe

lees ook ...

Rinesh schoot in de lucht aan de Anamoestraat

De 35-jarige verdachte Rinesh A. werd op maandag 21 november  ter zake overtreding van de vuurwapenwet aangehouden aan de Anamoestraat door leden van het Regio Bijstand Team Midden (RBTM). De wetsd...

Een klant die geen geld had om te betalen voor een taxirit heeft de chauffeur steekverwondingen toegebracht. Dit is op 31 december 2020 gebeurd aan de Antondragtenweg. De politie van het bureau Geyersvlijt kreeg die dag omstreeks tien uur ‘s avonds een melding dat een slachtoffer met steekverwondingen, zich aan de Antondragtenweg ter hoogte van pandnummer 223 bevond.

Bij aankomst van de politie werd het slachtoffer, de 33-jarige P. Ch, badend in zijn bloed aangetroffen. Uit voorlopig onderzoek is naar voren gekomen dat P.Ch. taxichauffeur is bij een bekend taxibedrijf. Op voornoemde dag reed hij ene klant S.R. naar de omgeving van Clevia.

Aan de Antondragtenweg voelde de taxichauffeur plotseling een slag aan zijn nek en vroeg aan de klant S.R. wat er aan de hand was. Hij werd wederom aangevallen door de klant, waardoor hij uit zijn auto stapte. Met een klein scherp voorwerp dat hij bij zich had, probeerde P. Ch zich te verdedigen, maar de klant bleef op hem afkomen.

Om erger te voorkomen schreeuwde de taxichauffeur om hulp. Enkele medewerkers van een kantoor dat niet ver verwijderd was, schoten hem te hulp. De verdachte S. koos het hazenpad, achternagezeten door de medewerkers van het kantoor. Na de omgeving te hebben uitgekamd, werd S. door de medewerkers in een goot aangetroffen.

De verdachte werd aangehouden en aan de politie overgedragen. S. werd ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau. Hij verklaarde aan de politie dat hij geen geld had om de taxirit te betalen en daardoor de taxichauffeur met een scherp voorwerp aanviel.

Het scherp voorwerp waarmee hij P.Ch de steekverwondingen heeft toegebracht, is in beslag genomen. Na afstemming met het Openbaar Ministerie is de verdachte S. in verzekering gesteld.

Het slachtoffer werd met een steekverwonding aan zijn hals en snijwonden aan zijn onderarm, rug en kin met de ambulance afgevoerd naar de Spoedeisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeKlant brengt taxichauffeur steekverwonding toe