woensdag 24 juli 2024
28 C
Paramaribo
19.5 C
Amsterdam
0
(0)

Kabeldief gearresteerd in woning aan Pontsteeg na tip van bewoner en video-evidence

lees ook ...

Neef aangehouden voor verspreiden pornobeelden

De 23-jarige D.R. deed op zaterdag 15 juli 2024 aangifte op het politiebureau Livorno tegen de verdachte R.R. (26) die woonachtig is in de omgeving van de Ramcharan Doekharan Weg in het ressort Livorn...

De politie van het bureau Latour heeft een 19-jarige kabeldief aangehouden in de vliering van een woning aan de Pontsteeg. Na een melding over een dief in de betreffende woning, begaven de wetsdienaren zich ter plaatse voor onderzoek.

Bij aankomst troffen ze de 33-jarige bewoner C.G. aan, die was ingelicht door een buurvrouw dat een onbekende persoon zich in de woning van zijn vader bevond. Een video die hij eveneens kreeg toegestuurd, liet duidelijk zien hoe de dief elektrische kabels van de woning wegtrok.

De politieambtenaren betraden de woning en ontdekten een jas die vermoedelijk van de dief was. Bij een nadere inspectie werd de verdachte, T.S., aangetroffen in de vliering van de woning. Hij werd gevorderd om uit de vliering te komen en tijdens de aanhouding werden een gasbrander en een elektrische kabel in beslag genomen.

Na zijn arrestatie werd de verdachte naar het politiebureau gebracht voor verhoor. Na overleg met het Openbaar Ministerie is T.S. in verzekering gesteld door de politie.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeKabeldief gearresteerd in woning aan Pontsteeg na tip van bewoner en video-evidence