zaterdag 30 september 2023
33.9 C
Paramaribo
18.7 C
Amsterdam
0
(0)

Kabeldief gearresteerd in woning aan Pontsteeg na tip van bewoner en video-evidence

lees ook ...

21-jarige steekt andere man in de hals

De 21-jarige S.M. werd in de avond van zaterdag 23 september 2023 door omstanders staande gehouden, nadat hij aan de Radhaweg in het ressort Livorno een manspersoon met een scherp voorwerp een steekve...

De politie van het bureau Latour heeft een 19-jarige kabeldief aangehouden in de vliering van een woning aan de Pontsteeg. Na een melding over een dief in de betreffende woning, begaven de wetsdienaren zich ter plaatse voor onderzoek.

Bij aankomst troffen ze de 33-jarige bewoner C.G. aan, die was ingelicht door een buurvrouw dat een onbekende persoon zich in de woning van zijn vader bevond. Een video die hij eveneens kreeg toegestuurd, liet duidelijk zien hoe de dief elektrische kabels van de woning wegtrok.

De politieambtenaren betraden de woning en ontdekten een jas die vermoedelijk van de dief was. Bij een nadere inspectie werd de verdachte, T.S., aangetroffen in de vliering van de woning. Hij werd gevorderd om uit de vliering te komen en tijdens de aanhouding werden een gasbrander en een elektrische kabel in beslag genomen.

Na zijn arrestatie werd de verdachte naar het politiebureau gebracht voor verhoor. Na overleg met het Openbaar Ministerie is T.S. in verzekering gesteld door de politie.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeKabeldief gearresteerd in woning aan Pontsteeg na tip van bewoner en video-evidence