donderdag 28 september 2023
26.6 C
Paramaribo
17.6 C
Amsterdam
0
(0)

Juweliersarbeider aangehouden wegens verduistering en oplichting in Suriname

lees ook ...

21-jarige steekt andere man in de hals

De 21-jarige S.M. werd in de avond van zaterdag 23 september 2023 door omstanders staande gehouden, nadat hij aan de Radhaweg in het ressort Livorno een manspersoon met een scherp voorwerp een steekve...

De politie van het bureau Nieuwe Haven heeft op dinsdag 30 mei 2023 een 41-jarige man, K.R., aangehouden op verdenking van verduistering en oplichting. K.R., die werkzaam was als arbeider bij een juwelierszaak, wordt ervan verdacht geldbedragen en goud van klanten te hebben ontvangen zonder de beloofde tegenprestatie, namelijk sieraden, te leveren. Hij hield de benadeelde klanten herhaaldelijk een ander verhaal voor en leverde bewust geen diensten.

Een benadeelde, G.N., heeft samen met twee familieleden aangifte gedaan tegen K.R. Terwijl de verdachte een deel van de schuld op het politiebureau betaalde, deden andere benadeelden aangifte van oplichting en verduistering. Dit leidde tot de aanhouding van de verdachte door de politie. Het onderzoek heeft aan het licht gebracht dat er meerdere aangiftes tegen K.R. zijn ingediend.

De politie roept andere benadeelden op, die eveneens goud of geld aan de verdachte hebben overgedragen voor de vervaardiging van sieraden, om alsnog aangifte te doen bij het politiebureau Nieuwe Haven.

De zaak is overgedragen aan de afdeling Fraude, en na overleg met het Openbaar Ministerie is de verdachte K.R. in voorlopige hechtenis genomen.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeJuweliersarbeider aangehouden wegens verduistering en oplichting in Suriname