woensdag 24 juli 2024
26 C
Paramaribo
19.5 C
Amsterdam
0
(0)

Juweliersarbeider aangehouden wegens verduistering en oplichting in Suriname

lees ook ...

Drie verdachten aangehouden bij wapenhandel nabij Hermitage ...

De verdachten S.W. (19), Ch.W. (24) en A.B. (20) zijn door leden van het Regio Bijstandsteam Paramaribo (RBTP) aangehouden na verkregen informatie over een geplande wapenhandel nabij de Hermitage Mall...

De politie van het bureau Nieuwe Haven heeft op dinsdag 30 mei 2023 een 41-jarige man, K.R., aangehouden op verdenking van verduistering en oplichting. K.R., die werkzaam was als arbeider bij een juwelierszaak, wordt ervan verdacht geldbedragen en goud van klanten te hebben ontvangen zonder de beloofde tegenprestatie, namelijk sieraden, te leveren. Hij hield de benadeelde klanten herhaaldelijk een ander verhaal voor en leverde bewust geen diensten.

Een benadeelde, G.N., heeft samen met twee familieleden aangifte gedaan tegen K.R. Terwijl de verdachte een deel van de schuld op het politiebureau betaalde, deden andere benadeelden aangifte van oplichting en verduistering. Dit leidde tot de aanhouding van de verdachte door de politie. Het onderzoek heeft aan het licht gebracht dat er meerdere aangiftes tegen K.R. zijn ingediend.

De politie roept andere benadeelden op, die eveneens goud of geld aan de verdachte hebben overgedragen voor de vervaardiging van sieraden, om alsnog aangifte te doen bij het politiebureau Nieuwe Haven.

De zaak is overgedragen aan de afdeling Fraude, en na overleg met het Openbaar Ministerie is de verdachte K.R. in voorlopige hechtenis genomen.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeJuweliersarbeider aangehouden wegens verduistering en oplichting in Suriname