donderdag 18 april 2024
28 C
Paramaribo
8.4 C
Amsterdam
0
(0)

Jongeren opgepakt voor drugsverkoop

lees ook ...

Ondernemer gearresteerd na vondst vuurwapen bij roadblock in...

Tijdens een roadblock aan de Kwattaweg op maandag 15 april 2024, in het kader van "Operatie Zero Tolerance", hebben politiemedewerkers van de Surveillance Unit Duisburglaan (SUD) in samenwerking met l...

Een gemengd team van Regio-Oost heeft op zaterdag 22 oktober bij een inval in een woning aan de Reebergweg te Tamanredjo drie drugsverkopers, Sherief M. 16 jaar, Sabriena M. 17 jaar en Carletta N. 20 jaar, aangehouden.

Er werd bij deze jongeren een hoeveelheid hasj  een hoeveelheid marihuana, een fijn weger, een geldbedrag in SRD en mobiele telefoontoestellen. aangetroffen en in beslag genomen. Na afstemming met het Openbaar Ministerie (O.M.) werd het drietal door de politie in verzekering gesteld.

Carletta werd overgebracht naar het vrouwencellenhuis op het politiebureau Geyersvlijt. Vanwege de jeugdige leeftijd van Sherief en Sabriene die broer en zus zijn, is het tweetal ondergebracht in het Jeugddoorgangscentrum te Opa Doeli. De politie van het bureau Richilieu is belast met het onderzoek in deze zaak.

De surveillance werd voortgezet en in het ressort Richelieu is de drugsverkoper Lloyd G. (42) aangehouden met in zijn bezit een hoeveelheid marihuana, een hoeveelheid Hasj, een geldbedrag in Srd, een fijn weger, mobiele telefoontoestellen, aanstekers, twee boeken vloeipapier. Zowel het verderfelijk spul als de andere zaken zijn door de wetsdienaren in beslag genomen.

Lloyd is na overleg met het O.M. in verzekering gesteld. Het onderzoek in deze zaak is overgedragen aan de Recherche van Regio Oost.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeJongeren opgepakt voor drugsverkoop