zondag 4 juni 2023
26 C
Paramaribo
16 C
Amsterdam
4.3
(3)

Jonge vrouw in Suriname niet ontvoerd, politie ontdekt dat het in scène is gezet

lees ook ...

Dief die scooter stal bij politiebureau op heterdaad betrapt...

Een politieambtenaar van het politiebureau de Nieuwe Grond betrapte op woensdag 31 mei 2023 omstreeks 02.30 uur voormiddag tijdens surveillance op het politieterrein, de 31-jarige verdachte Y.K. die e...

Een recent bericht heeft in Suriname voor flink wat opschudding gezorgd. Volgens het bericht zou de 20-jarige jongedame I.S. op zaterdagavond 25 maart 2023 ontvoerd zijn vanaf een adres aan de Helena Christinaweg. De politie van het bureau Santoboma startte daarop een onderzoek en kwam tot een opmerkelijke conclusie: de ontvoering bleek in scène te zijn gezet.

Uit het onderzoek van de politie bleek dat de jonge vrouw samen met haar huidige vriend en ex-vriend een scenario had bedacht om de ontvoering te ensceneren. Er was dus nooit sprake geweest van een daadwerkelijke ontvoering of vrijheidsbeneming. De politie is verontwaardigd over deze actie en benadrukt dat de samenleving ernstig is misleid.

Het is nog niet bekend wat de gevolgen zijn voor de jonge vrouw en haar medeplichtigen. Wel is duidelijk dat het in scène zetten van een ontvoering niet alleen strafbaar is, maar ook onnodig zorgt voor onrust en angst in de samenleving. De politie van Suriname hoopt dat dit incident anderen zal ontmoedigen om soortgelijke acties te ondernemen.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

2 REACTIES

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeJonge vrouw in Suriname niet ontvoerd, politie ontdekt dat het in scène is gezet