donderdag 30 november 2023
27.6 C
Paramaribo
3 C
Amsterdam
0
(0)

Jeugdige winkeldieven gearresteerd in Apoera

lees ook ...

Eigenaar doet aangifte van koeiendiefstal: vermoeden van sla...

Op maandag 27 november 2023 heeft de eigenaar van een koe aangifte gedaan van diefstal op het politiebureau Corantijn. De eigenaar, bekend als K.K., meldde dat zijn grijs gevachte koe ongeveer een wee...

De politie van het bureau Apoera heeft vier jeugdige verdachten aangehouden op een adres binnen het politieressort. De verdachten zijn geïdentificeerd als J.S. (13 jaar oud), A.V. (14 jaar oud), I.V. (10 jaar oud) en de 9-jarige D.V. Dit viertal wordt verdacht van betrokkenheid bij een winkeldiefstal, waarbij zij er vandoor gingen met kledingstukken en geld.

De politie kreeg omstreeks 19.00 uur die dag melding van de diefstal bij een kledingzaak in Apoera. Bij aankomst troffen zij de eigenares R.F. aan. Zij verklaarde dat zij eerder die dag twee jongens uit haar winkel had zien wegrennen en besloot hen te achtervolgen. Op haar achtererf vond ze geld en kledingstukken, waarna ze de politie inschakelde.

De politie trof de twee jongens aan en arresteerde hen. Later werden nog twee andere jongens gearresteerd die ook bij het incident betrokken waren. Het viertal werd overgebracht naar het politiebureau, waar de ouders van de jeugdige verdachten met de winkelierster afspraken om het gestolen geldbedrag binnen twee maanden terug te betalen.

Na een ernstige berisping door de politie zijn de vier jongens in overleg met het Openbaar Ministerie vrijgelaten.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeJeugdige winkeldieven gearresteerd in Apoera