zaterdag 13 juli 2024
27 C
Paramaribo
14.4 C
Amsterdam
5
(1)

Jeugdige verdachte “Modo” meldt zich bij politie na aanklacht zware mishandeling

lees ook ...

15-jarige R.A. aangehouden voor diefstal van kippen uit moed...

Op dinsdag 9 juli 2024 heeft de politie van het bureau Rijsdijk de 15-jarige R.A. aangehouden. De aanhouding volgde op een aangifte van diefstal door zijn moeder, die verklaarde dat haar zoon een aant...

Op dinsdag 5 september 2023 heeft de 17-jarige jeugdige verdachte J.K., ook wel bekend als “Modo”, zichzelf aangemeld op het politiebureau Santodorp, waar hij onmiddellijk door de politie werd aangehouden. Diezelfde dag diende de vader van de 12-jarige D.T. een aangifte in van zware mishandeling en poging tot zware mishandeling tegen J.K.

Volgens de aangever had J.K. op maandag 4 september 2023 zijn 12-jarige zoon D.T. met een scherp voorwerp in de linkerarm gestoken. De aanleiding voor deze daad was een incident waarbij D.T. tijdens het voetballen een vechtpartij tussen zijn 13-jarige vriend en J.K. had gestopt, wat leidde tot een verhitte woordenwisseling.

Toen D.T. even later besloot om naar huis te gaan, werd hij plotseling aangevallen door de verdachte met een scherp voorwerp op de Catharina Sophiaweg. Na de aangifte startte de politie direct een zoektocht naar J.K., die echter niet werd aangetroffen. Kort na deze zoektocht meldde de jeugdige verdachte zichzelf op het politiebureau.

Uit het voorlopige politieonderzoek blijkt dat D.T., gewapend met een scherp voorwerp, samen met 12 andere jongens J.K. heeft aangevallen. Hierdoor vluchtte J.K. naar huis en keerde terug met een scherp voorwerp waarmee hij D.T. verwondingen heeft toegebracht. Dit scherpe voorwerp werd op woensdag 6 september 2023 door de politie gevonden in een bosgebied op een leegstaand perceel en in beslag genomen.

Na overleg met het Openbaar Ministerie is J.K. in afwachting van het onderzoek in hechtenis genomen door de politie. Vanwege zijn jeugdige leeftijd is hij ondergebracht in het Jeugd Doorgangshuis te Opa Doeli.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeJeugdige verdachte "Modo" meldt zich bij politie na aanklacht zware mishandeling