zaterdag 25 mei 2024
26 C
Paramaribo
17.5 C
Amsterdam
0
(0)

Jeugdige drugsverkopers aangehouden

lees ook ...

Politierekruut Vishaal K. verongelukt bij aanrijding, dader ...

Zaterdagavond heeft een aanrijding plaatsgevonden tussen een auto en een bromfiets aan het Garnizoenspad, ter hoogte van het Jibodhproject. Bij dit ongeluk heeft de bromfietser het leven verloren. ...

Bij een inval in een woning aan de Reebergweg te Tamanredjo zijn in het weekend drie drugsverkopers, Sherief M. (16), Sabriena M. (17) en Carletta N. (20) aangehouden.  Op hen werden aangetroffen en in beslag genomen een hoeveelheid hasj, een hoeveelheid marihuana, een fijn weger, een geldbedrag in SRD en mobiele telefoontoestellen.

Het trio is na afstemming met het Openbaar Ministerie (OM) door de politie in verzekering gesteld. Carletta werd overgebracht naar het vrouwencellenhuis op het politiebureau Geyersvlijt. Vanwege de jeugdige leeftijd van Sherief en Sabriene die broer en zus zijn, is het tweetal ondergebracht in het Jeugddoorgangscentrum te Opa Doeli. De politie van het bureau Richelieu is belast met het onderzoek in deze zaak.

De surveillance werd voortgezet en in het ressort Richelieu is de drugsverkoper Lloyd G. (42) aangehouden met in zijn bezit een hoeveelheid marihuana, een hoeveelheid hasj, een geldbedrag in SRD, een fijn weger, mobiele telefoontoestellen, aanstekers, twee boeken vloeipapier. Zowel het verderfelijk spul als de andere zaken zijn door de wetsdienaren in beslag genomen.

Lloyd is na overleg met het OM in verzekering gesteld. De politie zet het onderzoek voort.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeJeugdige drugsverkopers aangehouden