zondag 28 mei 2023
25.5 C
Paramaribo
14.2 C
Amsterdam
0
(0)

Jeugdige driftkop in verzekering gesteld

lees ook ...

drugsverdachten opgepakt, handel in beslag genomen

De afdeling Narcoticabrigade heeft in de middag van donderdag 25 mei 2023 in twee afzonderlijke woning invallen, de twee verdachten R.T. (43) en de 26-jarige A.L., ter zake overtreding wet verdovende ...

De 29-jarige F.A. is op 26 april, in de avonduren, door de 17-jarige R.L. aan de Kasabaholoweg neergeschoten. Het slachtoffer is in zijn rechterbovenbeen geraakt en is met de ambulance naar het Academisch Ziekenhuis overgebracht voor medische hulp. Uit het voorlopige onderzoek is naar voren gekomen, dat R.L enkele dagen geleden aangifte van diefstal van zijn bromfiets heeft gedaan op het politiebureau Uitvlugt.

R.L. vermoedde dat F.A. de dief was, omdat die hem vragen stelde over de diefstal van de bromfiets. Na een woordenwisseling ging R.L. naar huis alwaar hij het vuist vuurwapen van zijn vader nam. Hij keerde terug naar F.A. en schoot hem neer.

R.L. werd door een familielid gebracht naar de politie. Het vuistvuurwapen is hangende het onderzoek door de politie in beslag genomen. Het gaat niet om een illegaal vuurwapen. R.L. is op 27 april, na overleg met het Openbaar Ministerie, in verzekering gesteld door de politie. Vanwege zijn jeugdige leeftijd is hij ingesloten in het Jeugd Doorgaanscentrum Opa Doeli.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeJeugdige driftkop in verzekering gesteld