dinsdag 16 juli 2024
32 C
Paramaribo
18 C
Amsterdam
0
(0)

Jaloerse ex, kapt ex-vriendin en echtgenoot

lees ook ...

Vrouwelijke verdachte aangehouden voor drugssmokkel via post...

Op zondag 14 juli 2024 heeft een gemengd team van de politie de 26-jarige verdachte D.W. aangehouden aan de Franchepanestraat wegens overtreding van de Wet Verdovende Middelen. De afdeling Narcoticabr...

De 33-jarige verdachte Gerard A., werd op vrijdag 06 januari in het ressort Geyersvlijt waar hij zich schuil hield opgepakt door het Regio Bijstand Team Paramaribo (RBTP), voor diefstal, poging tot doodslag, zware mishandeling en vernieling.

De politie van het bureau Uitvlugt kreeg op vrijdag 30 december 2022 van het Command Center een melding dat een slachtoffer met kapverwondingen zich bevond aan de Soersideistraat. De aangeefster S.N. tevens één der slachtoffers, verklaarde dat zij een maand terug de relatie met haar ex vriend Gerard had verbroken. Haar ex-vriend belde haar op 30 december op om met hem uit te gaan wat zij weigerde omdat zij geen relatie meer met elkaar hebben.

De aangeefster die thuis zat met haar kinderen en de 53-jarige D.S., vader van haar kinderen, zag op een bepaald moment het voertuig van haar ex-vriend voor de poort. Gerard stapte vervolgens gewapend met een scherp voorwerp uit, ging het erf van de vrouw op en vernielde uit jaloezie het voertuig van D.S. De 53-jarige man kwam naar buiten en werd direct met het scherp voorwerp aangevallen door de verdachte. D.S. heeft hierdoor verschillende kapverwondingen aan zijn lichaam en hoofd opgelopen.

De aangeeftser die tussen de twee mannnen ging, om erger te voorkomen, heeft ook een kapverwonding aan haar rechter handpalm opgelopen. Het gelukte de vrouw om D.S. in de woning te trekken, waarna zij de deur op slot deed.

Gerard begaf zich hierna in een ander woning die op het zelfde perceel staat en sloeg daarbij alle schuiframen van dat huis stuk. De verdachte deed vervolgens de bovenverdieping aan, waar hij een groot geldbedrag wegnam en daarna de plek verliet.

De slachtoffers werden voor medische hulp per ontboden ambulance afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. Bij de aanhouding van de verdachte is het scherp voorwerp waarmee hij de slachtoffers heeft bewerkt, aangetroffen en in beslag genomen.

De verdachte werd overgedragen aan de Recherche van Regio Paramaribo die belast is met het verder onderzoek in deze zaak. Na overleg met het Openbaar Ministerie is de verdachte Gerard door de politie in verzekering gesteld.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeJaloerse ex, kapt ex-vriendin en echtgenoot