zaterdag 1 oktober 2022
32.2 C
Paramaribo
13.7 C
Amsterdam
5
(1)

Jager schiet vriend per ongeluk dood

lees ook ...

De politie is op straat

Een gemengd team bestaande uit verschillende eenheden van de politie, de Militaire Politie en leden van het Beveiliging en Bijstands Dienst (BBS) heeft in het weekend van vrijdag 23 en zaterdag 24 sep...

De 33-jarige Vishal Danpath is in de nacht van zaterdag op zondag tijdens het jagen per ongeluk geraakt door kogels uit het jachtgeweer van zijn vriend A.K. De politie van het bureau Zanderij kreeg omstreeks 00.18 uur de melding van een schietincident op de weg naar Grassalco ter hoogte van Maripaston, waarbij er een dode te betreuren was.

Toen de politie op de locatie arriveerde werd geconstateerd dat het om een schietincident ging, waarbij een jager door een andere per ongeluk is doodgeschoten. Verder dat zeven vrienden zich naar het gebied begaven om te jagen. Op een bepaald moment hoorde één van ze geritsel in het bos en zag twee glinsterende ogen, waarbij hij dacht dat het om een hert ging.

Op een afstand van 30 tot 35 meter loste hij twee schoten met zijn dubbelloop jachtgeweer. Naderhand bleek het niet om een hert te gaan, maar zag de jager dat zijn vriend Vishal per ongeluk is geraakt.

De schutter A.K. is opgebracht voor verhoor. Het ontzielde lichaam van Vishal is in opdracht van het Openbaar Ministerie ter obductie door de politie in beslag genomen. Het onderzoek van deze zaak is overgedragen aan de afdeling Kapitale Delicten.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeJager schiet vriend per ongeluk dood