zaterdag 1 oktober 2022
32.2 C
Paramaribo
13.7 C
Amsterdam
5
(1)

Inbreker negeerde waarschuwingsschoten

lees ook ...

De politie is op straat

Een gemengd team bestaande uit verschillende eenheden van de politie, de Militaire Politie en leden van het Beveiliging en Bijstands Dienst (BBS) heeft in het weekend van vrijdag 23 en zaterdag 24 sep...

Een bekende van de politie de 59-jarige Imro.O is omgekomen door schotverwondingen van de pollitie. Hij werd op heterdaad betrapt door de pollitieagent, die bewoner is van het huis waar hij bezig was in te breken, aan de Shusterdruifweg, die gericht schoot, toen de waarschuwingsschoten werden genegeerd. De inbreker, die later het leven liet bleek vele inbraken op zijn naam te hebben.

In één van de woning  had de inbreker een hydrofoor en stoelen klaargezet om buit te maken. Tijdens de inbraak in een ander woning werd de bewoner, een politieagent wakker en nam polshoogte. Bij het zien van de agent nam de indringer de benen.

Die ging hem achterna en gaf middels waarschuwingsschoten een sein om te stoppen. De inbreker was niet overtuigd hierdoor, en probeerde toch weg te komen. Toen schoot de agent gericht op hem.

Hij werd in zijn hoofd geraakt en zeeg neer op een andere perceel. Hij liet ter plekke het leven. Toen de ambulance arriveerde werd slechts de dood vastgesteld. Het lichaam van de man is ter obductie in beslag genomen.

Een buurtbewoner getuigt dat Imro, al inbraak heeft gepleegd in alle in aanbouw zijnde woningen in de straat. De afdeling Kapitale Delicten is verder belast met het onderzoek.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

5 REACTIES

5 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeInbreker negeerde waarschuwingsschoten