donderdag 18 juli 2024
23.7 C
Paramaribo
17.3 C
Amsterdam
4
(2)

Inbreker in de kraag gevat

lees ook ...

Vrouwelijke verdachte aangehouden voor drugssmokkel via post...

Op zondag 14 juli 2024 heeft een gemengd team van de politie de 26-jarige verdachte D.W. aangehouden aan de Franchepanestraat wegens overtreding van de Wet Verdovende Middelen. De afdeling Narcoticabr...

De politie van het bureau Livorno kreeg op woensdag 12 oktober omstreeks 04.45 uur via het Command Center een dievenmelding die plaatsvond op een woonadres in het district Wanica. Leden van RBTM speelden in op de melding en sloegen de verdachte Fabian R. (30) in de nabije omgeving in de boeien waarna hij werd overgedragen aan de politie van Livorno.

Uit het voorlopige onderzoek is geconstateerd dat de aangever G. samen met zijn vader in twee afzonderlijke woningen op hetzelfde perceel woonachtig zijn. Op een bepaald moment hoorde G. het geblaf van de honden en reageerde daarop. Bij die gelegenheid zag hij hoe een manspersoon van creoolse komaf bezig was aan het raam van de woning van zijn vader. Door het houtenkozijn te forceren, haalde de verdachte drie shutter glazen weg en verschafte zich toegang tot de woning.

Vermoedelijk moet de verdachte Fabian door de zoon zijn gehinderd, waardoor hij via dezelfde opening weer naar buiten kwam en het hazenpad koos. De zoon had niet kunnen waarnemen als de man spullen vanuit het pand had weggenomen.

De politie van Livorno die was ingeschakeld en de leden van het RBTM die eveneens inspeelden op de melding waren snel ter plekke. Het gebied werd uitgekamd en werd Fabian in de kraag gevat. De verdachte ontkende te hebben ingebroken in de woning van de aangever, maar aan de hand van de beschrijving van de verdachte die aan de politie was doorgegeven, werd Fabian positief herkend.

Na overleg met het Openbaar Ministerie is de verdachte Fabian hangende het onderzoek achter slot en grendel geplaatst.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeInbreker in de kraag gevat